Extra lange midseizoensfinale van Familie wordt filmische thriller

Extra lange midseizoensfinale van Familie wordt filmische thriller

Morgen, vrijdag 6 januari, om 20u00 bij VTM

Het huidige 32ste seizoen van Familie stond de voorbije weken al bol van spannende en dramatische verhaallijnen. Daar wordt morgen, vrijdag 6 januari, nog een serieuze schep bovenop gedaan met de razendspannende en extra lange midseizoensfinale. Daarin stromen verschillende verhalen naar goede gewoonte naar elkaar toe om uit te monden in enkele zenuwslopende cliffhangers. De midseizoensfinale wordt dit jaar bovendien extra speciaal. De Familie-kijkers kunnen namelijk een subtiele knipoog opmerken naar de bekende film Ocean’s Eleven.

In de midseizoensfinale komen verschillende verhalen tot een climax. Zo ook het plan van Lars (Kürt Rogiers) om zijn naam te zuiveren, Koen Peyskens (Sieg De Doncker) aan de kant te schuiven en Véronique (Sandrine André) te bevrijden uit zijn klauwen. Met de hulp van Mathias (Peter Bulckaen), Benny (Roel Vanderstukken) en Brigitte (Janine Bischops) brengt hij dat strak voorbereide plan in een stroomversnelling. Niet alles loopt echter zoals verwacht en de stoppen van Koen dreigen helemaal door te slaan.

Naast Lars en co gaat ook Quinten (Maxime De Winne) over tot actie. Hij wordt in de tang gehouden door nonkel Raymond (Frans Van der Aa), die duidelijk niet is wie hij beweert te zijn. Raymond weet wat Quinten in Singapore uitspookte en is uit op geld. Véél geld, dat ze samen bij CoBrew willen stelen. Een brug te ver voor Quinten, die in de aflevering van donderdagavond alles aan Hanne (Margot Hallemans) opbiechtte. Quinten wil paal en perk stellen aan de dreigementen van nonkel Raymond. In de midseizoensfinale broedt hij op een plan en gaat hij over tot actie. Wat zijn de gevolgen van dat plan? En drijft hij zo zijn gezin verder van zich weg?

Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde