Els De Schepper, Jacky Lafon en TikTokkers Elias Verwilt en Timon Verbeeck zorgen voor spannende cases in ‘De Buurtpolitie VIPS’

Els De Schepper, Jacky Lafon en TikTokkers Elias Verwilt en Timon Verbeeck zorgen voor spannende cases in ‘De Buurtpolitie VIPS’

Nieuwe avonturen en nieuwe BV’s in ‘Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS’, vanaf 9 januari bij VTM

Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS is terug, met avontuurlijke verhalen, oude bekenden én nieuw volk! Vanaf maandag 9 januari passeert er elke dag een bekende Vlaming langs het beroemdste politiekantoor van het land. 

De fans worden weer omver geblazen met enkele spannende cases en De Buurtpolitie begeeft zich meer en meer op het terrein van de BV’s. Zo is een schilderij van Els De Schepper plots op mysterieuze wijze verdwenen, maken TikTokkers Elias Verwilt en Timon Verbeeck het net iets té bont en worden er spullen gestolen bij een inzamelactie van Jacky Lafon voor het goede doel. De BV’s duiken niet in een rolletje maar spelen gewoon… zichzelf. 

Naast de VIP cases komen er nog steeds andere cases aan bod. De buurtpolitie onderschept een auto die gevaarlijk over de weg zwalpt, maakt twee jonge spoorlopers duidelijk hoe onverantwoord hun online challenges zijn en entertaint kleuters op een voorleesweek. 

Niet enkel bekende koppen dus dit seizoen, de fans kunnen ook terug rekenen op enkele oude bekenden. Commissaris Berckmans (Willy Herremans) leidt het politiekorps met onder hem zijn vaste waarden: hoofdinspecteur Tineke Schilebeeckx (Nicoline Hummel), Hugo De Bolle (Mathias Daneels) van de computer crime unit, rechercheurs Brigitte (Ilse La Monaca) en Eric (Manoe Frateur) en inspecteurs Indy Nzez (Jean-Romy Manzila), Louise (Liandra Sadzo), Emma (Lisa Gerlo), Vince (Dempsey Hendrickx) en Patrick (Eric Peeters).

‘Echte verhalen: De Buurtpolitie VIPS’ vanaf 9 januari elke weekdag om 18u20 bij VTM.


Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Delphine Dehairs Jr. Press Officer, DPG Media

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde