Eerste verliefdheid in Boer zkt Vrouw is een feit: Branko legt zijn hart bloot in gesprek met Dina ‘Cupido’ Tersago

Eerste verliefdheid in Boer zkt Vrouw is een feit: Branko legt zijn hart bloot in gesprek met Dina ‘Cupido’ Tersago

Aflevering 5 op zondag 31 maart om 19u55 bij VTM

Story image

Terwijl boer Thomas voor het eerst ontwaakt in nabijheid van 4 dames en de strijd om zijn hart nog maar net losbarst, eindigt in de vijfde aflevering van Boer zkt Vrouw op zondag 31 maart het Zweedse avontuur al voor Joffrey, Wesley of Branco. Melkveeboer Robbe (29) worstelt met de keuze die hij moet maken om iemand terug op het vliegtuig naar België te zetten. En ook de mannen tasten nog in het duister naar zijn voorkeur.

Vooral Branko heeft stress. Hij ziet het écht zitten met Robbe, maar vreest dat die hem iets te jong vindt. “Vanaf de eerste ontmoeting hadden we meteen oogcontact, en dat was wel heel speciaal. Van mijn kant zijn er al wat kriebels. Ik denk wel dat Robbe de man van mijn leven zou kunnen zijn”, biecht hij met fonkelende ogen op aan Dina. De eerste verliefdheid in dit 16de seizoen van Boer zkt Vrouw, is een feit.

Bekijk hier de preview:

Van Zweden over naar België. In het West-Vlaamse Woesten zijn er zoveel kalfjes geboren dat extra hulp meer dan welkom is. Alleen zijn de instructies van melkvee- en aardappelboer Thomas (30) niet altijd even duidelijk. Zeker voor Chloë, die op de grens woont met Nederland, is het moeilijk om Thomas’ dialect in combinatie met een stevige portie vakjargon te begrijpen. De taal van de liefde is dus toch niet zo universeel.

In Bocholt ligt de boerderij er opvallend rustig bij. Voor één keer laat Sanne (33) het werk voor wat het is, en neemt ze Jimmy, Robin en Boris mee op date. Als er ergens een concurrentiestrijd heerst, is het hier wel. “Je moet de kleine kansen die je krijgt, pakken, voor het te laat is”, zegt Robin. Maar voor hij het goed en wel beseft, toont Jimmy dat hij er ook zo over denkt. Op een onbewaakt moment laat hij een boodschap achter voor Sanne.

En terwijl Sanne niet weet wat ze aan moet met zo veel mannelijke aandacht, schakelt Niels (32) de hulp in van zijn broer Lars en diens vrouw Lotte. Na een gezellige avond met z’n allen, heeft het koppel een duidelijke voorkeur wie zij binnenkort in de familie hopen te verwelkomen.


Niet voor publicatie:

Elle De Leeuw Senior Press Officer

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde