Eerste realitycheck voor Nathalie Meskens in Een Echte Job: “Die briefing sloeg in als een bom”

Eerste realitycheck voor Nathalie Meskens in Een Echte Job: “Die briefing sloeg in als een bom”

Nieuw seizoen vanaf maandag 1 januari om 20u30 bij VTM

Story image

Abdominale transplantatie, kinderoncologie, intensieve zorgen en brandwonden, thoraxheelkunde en spoed. Op deze afdelingen zullen Kürt Rogiers, Nathalie Meskens, Celine Van Ouytsel, Kamal Kharmach en Stephanie Planckaert de handen uit de mouwen steken in het nieuwe seizoen van Een Echte Job. Daarbij komen ze terecht op enkele unieke afdelingen die nooit eerder in Een Echte Job aan bod kwamen. Na een intensieve spoedcursus verpleegkunde aan de UCLL Hogeschool, zijn de vijf verpleegkundigen in spe klaar voor het echte werk.

Voor Nathalie Meskens begint haar stage meteen met een stevige realitycheck op de afdeling kinderoncologie. “Die allereerste briefing sloeg in als een bom”, vertelt Nathalie. “Ik voelde dat ik heel erg reageerde op de leeftijden van de patiënten: van 16-jarigen tot baby’s van een paar weken oud. Ik zat op mijn stoel en dacht echt dat ik er niet meer af zou geraken.”

Bekijk hier de preview:

Voor Kamal is het op de spoedafdeling al meteen tijd voor actie. Een man wordt binnengebracht na een zwaar fietsongeval. “Mijn eerste patiënt vond ik wel spannend. Mijn hartslag begon te stijgen en ik begon alle powerpoints door mijn hoofd te halen”, klinkt het. Weet hij de patiënten te sussen met zijn humortherapie? Kürt start zijn stage - enigszins met een bang hart - op de afdeling abdominale transplantatie, waar een patiënt herstelt van een nieuwe nier. Stephanie en Celine ontfermen zich zelfverzekerd over de zorg voor hun eerste patiënten en meten de eerste parameters.

Een Echte Job op maandag 1 januari om 20u30 bij VTM en ook op VTM GO.


Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Bovenstaande preview is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/418535?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Delphine Dehairs Jr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde