Eerste Boer zkt Vrouw-kus voor Etienne en Rebecca, Stephan kiest voor Evelien

Eerste Boer zkt Vrouw-kus voor Etienne en Rebecca, Stephan kiest voor Evelien

Afloop Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond, op maandag 18 november om 20.35

Story image

Zowel kussen als tranen in Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond op maandagavond 18 november. Cupido lijkt raak te hebben geschoten bij Etienne. De suikerrietboer stuurde Sabine huiswaarts en koos voluit voor Rebecca (46, Keerbergen). “Rebecca heeft alles in zich om de beste partner voor mij te zijn. Ze kan mijn gedachten lezen, ze voelt me heel goed aan. Ze geeft knuffels, is gloedlachs, heeft energie en een goede vibe,… dat heb ik nodig.” De prille gevoelens werden meteen bezegeld met een kus.

In Canada moest Stephan meteen twee dames naar huis sturen om van drie naar één te gaan. De uitverkorene? Evelien (34, Eke), die haar geluk niet op kon en haar tranen de vrije loop liep.  

Story image

In Duitsland had akkerboer Gerard alweer geen geluk: Marijke (42, Gent) heeft ontzettend veel heimwee naar haar kinderen en ziet haar kids niet wonen in Möckern. Een toekomst met Gerard zit er momenteel dus niet in.

Marijke: “Een romantische trip om dit avontuur af te sluiten heeft weinig zin, want er is geen romantiek. Dus het lijkt me het best om dit mooie avontuur gewoon hier af te sluiten.” “Iedereen verdient een goed lief, maar Gerard gun in het nog het meest van al. Iemand die hem gelukkig maakt, die op zijn golflengte zit en die dezelfde zaken leuk vindt”.

Gerard: “Ik was echt keiverliefd op Marijke. Het liep ook heel vlot, maar ja, de liefde moet van twee kanten komen. Ik ben misschien een wat te harde man geweest en moet daar misschien aan werken. Maar ik heb genoten van dit avontuur en hoop dat iedereen leuke herinneringen meeneemt.”

Story image

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde