Skip to Content
Een wallaby als huisdier? In ‘Latem Leven’ kan het!

Een wallaby als huisdier? In ‘Latem Leven’ kan het!

‘Latem Leven’, dinsdag 8 december om 21.35 bij VTM 2

De realityreeks ‘Latem Leven’ bij VTM 2 volgt een tiental (on)bekende mensen die in en rond het pittoreske dorp Sint-Martens-Latem hun leven of werk hebben opgebouwd. Philippe en Hélène runnen een kledingketen. Samen vormen ze een samengesteld gezin met vijf kinderen en een halve dierentuin en dat zorgt voor heel wat animo. In de aflevering van dinsdag 8 december om 21.35 mag hun favoriete wallaby mee op de schoot in de zetel.  Hoe dit eraan toegaat, zie je in onderstaande video:

Story image

Veel Latemnaars zijn wereldburgers. Zakenman Patrick verblijft voor zijn werk meestal in het buitenland. Hierdoor mist hij veel mooie momenten met zijn zoon Alexandre die hij probeert goed te maken wanneer hij in Latem is. Patrick is onlangs 64 jaar geworden maar denkt nog niet aan zijn pensioen. Hij overweegt om te investeren in luchtfilters die Covid zouden kunnen bestrijden. “Als je ergens in gelooft, moet je all the way gaan. Moet je risico’s nemen? Ja, uiteraard. Maar je moet ook geluk hebben.” zegt hij.

Deze aflevering is ook te (her)bekijken op VTM GO.

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://foto.dpgmedia.be
Bovenstaande video is via deze embed code over te nemen: 
<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/184987?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Isabelle Couvreur Press Officer, DPG Media

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde