Skip to Content
Een vreselijk ongeval en twee nieuwe personages in Lisa

Een vreselijk ongeval en twee nieuwe personages in Lisa

Lisa: iedere weekdag om 18u20 bij VTM

Sinds maandag is de telenovelle Lisa weer helemaal terug met een nieuw seizoen en dat gaat gepaard met verrassende plotwendingen en meeslepende intriges. In de aflevering van vanavond racen Lars (Thomas Van Caeneghem) en Jonas (Oscar Willems) tegen Lisa (Tinne Oltmans) en Vic (Briek Lesage) op het circuit van Zolder. De rivaliteit loopt uit de hand met een vreselijke crash tot gevolg. Komen Lars en Jonas hier heelhuids uit…?

Op vrijdag maakt een nieuw personage zijn intrede: Maarten Ketels geeft vorm aan het personage van Gijs Goeminne. Als nieuwe barman verdiept hij zich in het reilen en zeilen van de klanten van 't Excuus.

Story image
Maarten Ketels: “Niemand weet eigenlijk echt waar Gijs a.k.a. Gizmo vandaan komt. Sommigen fluisteren dat hij geboren is tijdens een Chinees experiment waarbij ze fluorescerende springballen probeerden te kruisen met zaadcellen. In elk geval: Gizmo is licht radioactief en hij vindt het leven te moeilijk om lastig te doen of te zagen. Verder is het een cadeau om als speler in de rollercoaster van Lisa-land terecht te komen. Samen met Hilde De Baerdemaeker, Bert Verbeke en heel het fantastische creatieve team achter Lisa liggen we elke dag op de set strijk van het lachen. Ik hoop dat ons gezamenlijk plezier mag verder resoneren. Here comes Gizmo!

Maarten was eerder al te zien in films en series als ‘Groenten uit Balen’, ‘De Rodenburgs’, ‘Danni Lowinski’, ‘Code 37’, ‘Witse’, ‘Dubbelleven’, ‘De Luizenmoeder' en ‘Onder Vuur’.

En op maandag vervoegt ook Michiel De Meyer de cast van Lisa. Hij vertolkt Ben, de fysiotherapeut van Jonas. Maar hun kennismaking verloopt allesbehalve van een leien dakje.

Story image
Michiel De Meyer: “Het is heel fijn om na een paar jaar weer terug voor televisie te werken. Voor een camera spelen na een tijdje theater is wel aanpassen, maar in de heerlijke ploeg van Lisa word ik enorm geholpen en met enthousiasme ontvangen. Ben is een heel fijn personage om gestalte te geven, een fijne gast met droge humor en ongelooflijk veel doorzettingsvermogen. Samen met Oscar en Tinne spelen is elke dag een feest. Met Tinne zat ik 4 jaar in de klas en deelden we de finale plekken van ‘Steracteur, Sterartiest’. Dat dat vonken geeft op de set, moet ik jullie niet vertellen (lacht).”

Michiel was eerder onder meer te zien in ‘Thuis’, ‘Steracteur Sterartiest’ en ‘Ghost Rockers’. Nadien was hij voornamelijk actief in musicals als ‘40-45’, ‘Daens’ en ‘Singin’ in the Rain’.

Lisa: iedere weekdag om 18u20 bij VTM en ook op VTM GO

Niet voor publicatie
De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of  foto.dpgmedia.be.

Isabelle Couvreur Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde