Skip to Content
Een onthoofde stripteaseact, een knotsgekke tango en een halve band in derde studioshow

Een onthoofde stripteaseact, een knotsgekke tango en een halve band in derde studioshow

Belgium’s Got Talent op vrijdag 5 november om 20u35 bij VTM

Vorige week goochelde underdog Jonas zich naar de finale van Belgium’s Got Talent. De jonge goochelaar had last van zenuwen maar kreeg toch het finaleticket van de jury in handen. “We hebben gekozen voor de kandidaat met het meeste potentieel”, klonk het bij jurylid Davy. Welke finalist voegt de kijker daar nog aan toe? Dat wordt onthuld in de derde studioshow nu vrijdag 5 november om 20u35 bij VTM. In die show maken ook 8 nieuwe acts hun opwachting, waaronder maar liefst drie Golden Buzzers. 

Burlesque artieste Zoe Bizoe (32 jaar uit Gent) neemt de jury en het publiek mee in de geschiedenis. Ze transformeert zich in de Franse koningin Marie Antoinette die haar noodlot tegemoet treedt. Haar gewaagde act is alvast niet weggelegd voor gevoelige kijkers… “Komt dit wel goed?!”, klinkt het bij An. 

Bekijk hier de preview uit de aflevering: 

Lovebirds Liz en Yannick (35 en 36 jaar uit Gent) verrassen de jury dan weer met een originele choreografie. In een verlaten instelling brengen ze hun tango tot leven. “We gaan iets doen wat we zelf nog nooit gezien hebben in tango”, klinkt het bij het duo. En daar is An het alvast volledig mee eens: “Ik vind dit één van de acts die mij het meest verrast heeft tijdens heel dit seizoen. Niet alleen technisch maar ook qua creativiteit en showgehalte. Ik hou hier zo erg van!”

De bandleden van ruige rocker Wilk (41 jaar uit Gent) beloofden hem te vergezellen als hij de halve finale zou halen. En die belofte maakt schuld, dus nu vrijdag staat Wilk gesterkt door zijn muzikanten op het podium van Belgium’s Got Talent. De band brengt een zelfgeschreven nummer ‘Yes’ voor Wilks kersverse echtgenote Tan. En ook nu doen ze opnieuw een belofte: “We staan hier vandaag met een halve band. Als we de finale halen, dan komen we met de hele band”, lacht Wilk.

Ook deze acts wagen hun kans tijdens de derde studioshow van Belgium’s Got Talent: 

  • Diluna Productions (12 - 18 jaar uit Kapellen): De dansgroep veroverde in de audities niet alleen het gouden hart van Davy maar ook het publiek gaf hen een Golden Buzzer. Nu vrijdag openen ze de show met een wervelend circusspektakel. 
  • De Zandmuze (63 jaar uit Brasschaat): Colette zorgt met haar prachtige zandkunst voor een streepje poëzie. Ze neemt het publiek en de jury mee naar de onderwaterwereld van kapitein Nemo. 
  • Energetix (18 – 25 jaar uit Tienen): De dansers van Energetix werden na de audities beloond door het publiek met een Golden Buzzer. Dit keer knallen ze een explosieve choreografie over eenzaamheid en hoop. 
  • Denis (11 jaar uit Herent): Schaatskampioen Denis veroverde tijdens de audities de harten van het publiek en kreeg van hen een Golden Buzzer. Hij haalt opnieuw zijn beste pirouettes boven voor een spectaculaire choreografie op het ijs. 
  • Het Paaldanshuisje (28 en 34 jaar uit Oostakker): Chloe en Lisa brengen een bijzonder verhaal aan de paal boordevol spectaculaire stunts. Ze zijn twee mythologische godinnen die de zieltjes komen halen van de strijders op een slagveld.

Niet voor publicatie:

De foto uit het persbericht kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be of via  https://persweb.be/.

De bovenstaande video kan je delen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/261627?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Maja Keldermans Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde