Skip to Content
Een huis verkopen via Google Translate? Makelaar Matti kan dat!

Een huis verkopen via Google Translate? Makelaar Matti kan dat!

Costa Belgica op maandag 8 februari om 21.40 bij VTM 2

Op maandag 8 februari om 21.40 in Costa Belgica bij VTM 2 krijgt Matti van Global Spain versterking: zijn twee broers Nico en Timo, en schoonbroer Robin reizen naar Spanje om het team te vervoegen. Eerste struikelblokje is de Spaanse taal maar Matti geeft al meteen wijze raad: “Ik heb een woordenboek gekocht en elke dag 50 woorden geleerd. Na twee maanden was het woordenboek uit en dan begin je gewoon te babbelen. Ik heb zelfs al een huis verkocht via Google Translate. Charisma, dat telt.

Story image

De eerste klant die Matti en Timo gaan bezoeken, is Yvette uit Mechelen. Ze heeft vier katten, is bijna gepensioneerd en wil in het warme Spanje genieten van haar pensioen. Matti zoekt en vindt een huis in een geweldige omgeving en omringd door een hele resem dieren. Zal dit een doorslag geven in de beslissing van Yvette?  

Ria en Luc hebben na anderhalf jaar zoeken hun droomhuis nog steeds niet gevonden. Hun budget is nochtans niet onaardig: €400.000, kosten inbegrepen. De zoektocht is voor makelaar Katleen al een hele uitdaging geweest. Na twee mislukte pogingen vorige week, neemt ze het koppel mee naar een derde villa met 4 slaapkamers, 2 badkamers, een verwarmd zwembad én… een stevig prijskaartje van €425.000. Het koppel is onder de indruk en doet een bod. Komt er hiermee - na zo’n vijftig bezoeken - eindelijk een einde aan hun zoektocht naar hun droomhuis?

De afleveringen van Costa Belgica zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.

Niet voor publicatie:
De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be
Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be 
Bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/195726?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Isabelle Couvreur Press Officer, DPG Media

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde