Skip to Content
Een ‘flitsende’ ontmoeting met Lady Trucker Naomi

Een ‘flitsende’ ontmoeting met Lady Trucker Naomi

Aflevering 5 op dinsdag 6 oktober om 21.40 bij VTM 2

De roep van de baan is sterk. Op dinsdag 6 oktober om 21.40 maakt de VTM 2-kijker kennis met niet één, maar twee nieuwe Lady Truckers: Naomi (23, Beveren Leie) met de bijnaam ‘De Genieter’ en Griet ( 42, Beringen) die bekend staat als ‘De Dromer’. De vorige aflevering van Lady Truckers haalde inmiddels een half miljoen kijkers: 311.000 voor de aflevering op dinsdag en nog eens 190.000 voor de herhalingen (live+uitgesteld).

Naomi is een kersverse Lady Trucker en rijdt voor het eerst naar Frankrijk. In het holst van de nacht is het rustig op de baan, maar toch wordt Naomi geflitst: “Ik heb het er wel voor over om een risicootje te pakken, dat is a way of life”. En de rit loopt verder ook niet op wieltjes… 

Ook Griet doet dinsdag haar intrede. Zij is ondertussen 4 jaar Lady Trucker en is een collega van Karolien. Vroeger was ze leerkracht lager onderwijs maar enkele jaren geleden besloot ze om haar leven helemaal om te gooien. Haar truck is voor haar een tweede thuis: “Als ik me hier niet goed zou voelen, dan zou ik dit niet doen. Dit is mijn thuis voor een week.” 

Voor rookie Evelyn breekt D-Day aan. Ze moet vandaag haar rijexamen doen voor een  CE-rijbewijs. Als het bij het parkeren fout loopt, begint Evelyn te stressen: “Onge-fuckin-lofelijk, waarom lukt dit nu niet!” Zal ze slagen of niet?

De aflevering van Lady Truckers is ook te (her)bekijken op VTM GO.


Niet voor publicatie:
De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be
Fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde