Een droomvrouw voor koeienboer Jef en ontnuchterend nieuws voor frambozenboer Kevin in tweede reveal-aflevering van Boer zkt Vrouw: Blind Verliefd

Een droomvrouw voor koeienboer Jef en ontnuchterend nieuws voor frambozenboer Kevin in tweede reveal-aflevering van Boer zkt Vrouw: Blind Verliefd

Aflevering 2 op zondag 26 februari om 19u55 bij VTM

Vorige week maakte Vlaanderen kennis met Cathy, Raphaël en Stef, de eerste drie boeren die op zoek gaan naar de liefde in het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw: Blind Verliefd. Op zondag 26 februari om 19u55 onthullen ook koeienboer Jef en witloof- en frambozenboer Kevin hun ware gelaat in de tweede aflevering bij VTM.

In Arendonk legt Dina Tersago de laatste hand aan een gezellige setting tussen de koeien, voor de dates van de 33-jarige Jef. De melkveehouder is sinds vier jaar opnieuw vrijgezel en is vastberaden daar verandering in te brengen. Enter een horde jonge vrouwen, die dromen van een plekje op de boerderij, en vooral ook in het hart van de koeienboer. “Het is altijd mijn droom geweest om boerin te worden, maar ja, dat is geen keuzevak op school he”, droomt één van de kandidates luidop van een herkansing. Maar ook Bente waagt haar kans. Zij heeft een koeien onesie, een koeien bedovertrek, een koeien pyjama,... maar nog geen koeienboer. Op papier is zij dus de ideale match, maar het moet uiteraard ook op persoonlijk vlak klikken. Moet het gezegd dat de zenuwen hoog gespannen staan voor de dates? 

Kevin (28) mag dan wel de lekkerste frambozen kweken, hij is nog steeds vrijgezel. Hopelijk kan matchmaker Dina daar verandering in brengen en smaakt de liefde even zoet. “Ik ben reuze benieuwd maar mijn verwachtingen zijn niet al te hoog. Hoe hoger de verwachtingen, hoe meer je teleurgesteld kan worden. Ik ben al een paar keer tegen de lamp gelopen in de liefde en nu wil ik gewoon mezelf zijn en m’n hart kunnen volgen in plaats van mijn hersenen. Ik laat het dus op me afkomen”, klinkt het bij Kevin. Bij haar aankomst op de boerderij in Moerkerke moet Dina echter meteen heel eerlijk zijn en heeft ze ontnuchterend nieuws voor hem: er stelden zich maar 6 lieve dames kandidaat voor Kevin.

En zo wordt meteen al duidelijk dat deze nieuwe Boer zkt Vrouw-reeks eentje vol emoties zal worden. Benieuwd? Aflevering 2 op zondag 26 februari om 19u55 bij VTM en op VTM GO.

Bekijk hier de preview:


Niet voor publicatie:

  • Interviewaanvragen voor Dina Tersago en de boeren via [email protected]
  • De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.
  • Portretfoto’s van Jef en Kevin komen zondag 26 februari om 21u20 (nà de aflevering) online op foto.dpgmedia.be
  • ​Bovenstaande preview kan worden overgenomen via volgende embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/359069?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>
Elle De Leeuw Senior Press Officer

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde