Skip to Content
Eddy Planckaert, Karen Damen, Axel Daeseleire en Nora Gharib leggen hun ziel bloot in nieuw seizoen van ‘Alloo bij…’

Eddy Planckaert, Karen Damen, Axel Daeseleire en Nora Gharib leggen hun ziel bloot in nieuw seizoen van ‘Alloo bij…’

Vanaf donderdag 28 april om 21u45 bij VTM

Story image

In een nieuw seizoen van ‘Alloo bij…’ gaat Luk Alloo vanaf donderdag 28 april op bezoek bij straffe bekende Vlamingen die een grote indruk hebben nagelaten op de televisiemaker. Luk gunt de kijkers opnieuw een unieke blik in het leven van zes boeiende persoonlijkheden. Hij neemt hen mee op een nostalgische tocht doorheen hun verleden en rakelt zo hun meest persoonlijke verhalen op. In het bijzijn van de camera’s tonen in het nieuwe seizoen o.a. Eddy Planckaert, Karen Damen, Axel Daeseleire en Nora Gharib zich van hun meest kwetsbare kant.

“Als je interessante Vlamingen meeneemt naar allesbepalende locaties vol herinneringen zoals het ouderlijk huis, hun trouwzaal, de eerste woonst, een studentenkot, het podium waar ze voor de eerste keer op stonden, dan krijg je aparte en pakkende portretten. Van de 6 bekende Vlamingen zie je een totaal andere kant”, vertelt Luk Alloo.

‘Alloo bij’, vanaf donderdag 28 april om 21u45 bij VTM en ook op VTM GO.


Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be. Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be

 

Charlotte Everaert Junior Press Officer DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde