Duo’s Ruth en Charlotte en Sven en Rob opgesloten in een Indiana Jones-kelder

Duo’s Ruth en Charlotte en Sven en Rob opgesloten in een Indiana Jones-kelder

Aflevering 8 van de Code Van Coppens, woensdag 18 december om 20.35 bij VTM

Story image

Studio Tarara-actrices Ruth Beeckmans en Charlotte Timmers nemen het morgen, woensdag 18 december, in de voorlaatste aflevering van de Code van Coppens om 20.35 op tegen het mannenteam Sven De Ridder en Rob Vanoudenhoven. De duo’s worden door Staf en Mathias opgesloten in een Indiana Jones-kelder en moeten zich voorbij nieuwe mysteries, experimenten, sloten en codes werken om te kunnen ontsnappen.

Ze zijn immers niet alleen in de kelder… een aantal sissende reptielen zorgen voor heel wat afleiding en gegil. De duo’s moeten hun beste Harry Potter-trucjes bovenhalen om een bewegingsdetector te omzeilen en zo een ontploffing te vermijden. En wat werkt het beste om een sleutel uit een buis water te halen: zuigen of blazen? Een proef met reflectoren wordt in de studio haarfijn uitgelegd door Lieven Scheire, met grote gevolgen voor het publiek. Een mama die naar de opnames kwam kijken met haar dochter en schoonzoon krijgt op die manier een wel heel speciale boodschap te zien.

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde