Drive-in movie op koppelsweekend: Blind Getrouwd-duo’s kijken naar de film van hun huwelijk

Drive-in movie op koppelsweekend: Blind Getrouwd-duo’s kijken naar de film van hun huwelijk

Aflevering 9 op maandag 6 november om 20u35 bij VTM

Story image

‘Blind Getrouwd’ wordt op maandag 6 november om 20u35 even ‘Blind Vertrouwen’: de koppels zijn ondertussen elk in hun eigen Volkswagen-busje toegekomen op koppelsweekend en moeten geblinddoekt een vertrouwensparcours afleggen onder begeleiding van hun partner. Op het einde van het traject staat hen een verrassing te wachten: een grote trouwfoto, ter ere van hun 1 month anniversary. Hoe is hun relatie geëvolueerd de voorbije 4 weken? De koppels blikken terug met experten Sarah Hertens, Wim Slabbinck en Filip Geelen.

Ook Ingeborg is van de partij: ‘s ochtends wacht ze de koppels op voor een yogasessie. Tijdens één van de oefeningen vraagt ze de deelnemers hun mooiste moment tot nu toe met mekaar te delen. En elk jaar opnieuw doet Ingeborg het: iedereen zit er zo diep in, dat er bij enkelen tranen vallen. 

“Het is precies alsof we met vrienden op vriendenweekend zijn”, laat Emma vallen. De sfeer zit er dik in. ‘s Avonds worden de koppels verrast met een drive-in movie: de film van hun jawoorden. De beelden komen fel binnen, en na het zien ervan, wil Matthieu Isabelle een compliment geven. Maar dat lijkt de mist in te gaan…

Bekijk hier de beelden:


Niet voor publicatie:

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde