Skip to Content
Draait Natalia voor Natalya en een zingende klusjesman in The Voice van Vlaanderen

Draait Natalia voor Natalya en een zingende klusjesman in The Voice van Vlaanderen

Vrijdag 7 oktober om 20u35 en zondag 9 oktober om 19u55 bij VTM

Bijna 900.000 kijkers* stemden vorige week af op de eerste aflevering van The Voice van Vlaanderen (37.4%). De tweede Blind Auditions op zondag trokken 730.000 kijkers* (30.5%). Op vrijdag 7 oktober mogen coaches Natalia, Koen Wauters, Mathieu Terryn en Jan Paternoster zich opnieuw aan enkele opvallende audities verwachten. Eén daarvan komt van Natalya (29 jaar, Beersel), afkomstig uit Oekraïne. Ze studeerde in Engeland en besloot 5 jaar geleden om naar België te verhuizen voor de liefde van haar leven. Met ‘The Wind’ van Mariah Carey heeft ze maar één doel voor ogen: de stoelen van de coaches doen draaien en dan vooral die van naamgenoot Natalia. Draait Natalia voor Natalya?

Bekijk hier de preview uit de aflevering van vrijdag 7 oktober: 

Ook Luc (53 jaar, uit Hemiksem) waagt vrijdag zijn kans. Hij gaat door het leven als de zingende klusjesman. “Ik werk altijd op lege appartementen dus ik moet niet vrezen dat ik te lawaaierig ben”, lacht Luc. Hij vuurt ‘Here I Go Again’ van de Whitesnakes af op de coaches. Een nummer dat vooral Koen aanspreekt. “Ik ken het nummer héél goed en heb het vroeger honderden keren gezongen. Ik wou eigenlijk altijd een tatoeage met de titel op mijn arm omdat ik vaak het gevoel had: oké, hier gaan we weer.”

Backstage houdt Laura Tesoro als vijfde coach een oogje in het zeil. “Ik vind het leuk om de rebel te zijn en tegen de andere coaches in te gaan”, lacht Laura. Wordt het team van Laura ook deze week aangevuld met één of meerdere afgevallen kandidaten? Het volledige traject van Laura’s team kunnen kijkers ontdekken in een nieuwe aflevering van ‘The Voice Comeback Stage’ op zondag 9 oktober om 21u15 op VTM GO.

Deze kandidaten wagen hun kans tijdens de derde Blind Auditions op vrijdag 7 oktober:

 • Yasmina (18, uit Melle) is studente dierengeneeskunde maar wil het liefst van al muziek maken. Ze zingt ‘Down Your Eyes’ van Etta James. 
 • Lani (21, uit Schelle) zong als kind in het koor van Studio 100 en droomt van een carrière als solo-artieste. Ze bracht ondertussen drie eigen singles uit onder de naam Llani en wil de coaches overtuigen met ‘I See Fire’ van Ed Sheeran. 
 • Fleur (18, uit Lauwe) zit in haar eerste jaar journalistiek en doet mee omdat ze zin heeft in een nieuw avontuur. Ze stapt het podium op met ‘What’s Up’ van 4 Non Blondes, één van de favoriete nummers van haar overleden grootvader. 
 • Sven (28, uit Sint-Niklaas) heeft podiumvrees maar doet mee omdat hij een voorbeeld wil zijn voor zijn dochtertje. Hij koos voor de klassieker ‘Fall On Me’ van Andrea Bocelli en hoopt dat zijn unieke nummerkeuze in zijn voordeel speelt. 
 • Deborah (38, uit Boekhoute) werd ingeschreven door een vriendin en brengt ‘Not An Addict’ van K’s Choice. “Ik ga maar één keer meedoen aan The Voice dus voor mij is het alles of niets.” 
 • Evert (28, uit Kalmthout) heeft de liefde voor muziek meegekregen van zijn vader, die altijd in een bandje speelde. Hij houdt van 90’s nummers en begeleidt zichzelf op de gitaar met ‘Wrong’ van Novastar. 

Deze kandidaten weerklinken tijdens de vierde Blind Auditions op zondag 9 oktober:

 • Olivier (36, uit Leerbeek) is zanger in bijberoep bij ‘Cabaret Magiq’. “Ik voel me Christina Aguilera in de film Burlesque, maar dan de mannelijke versie.” Hij wil de coaches overtuigen met ‘Sign Of The Times’ van Harry Styles. 
 • Zoe (21, uit Hoboken) is veel met de natuur bezig en gelooft in hekserij. Ze zingt ‘Remember’ van Becky Hill & David Guetta. 
 • Cara (25, uit Ternat) groeide op in de VS en verhuisde na 18 jaar naar België voor de liefde. Ze brengt ‘She Used To Be Mine’ van Sarah Bareilles, een nummer dat aanvoelt zoals haar eigen verhaal. 
 • Samuel (25, uit Gent) studeert handelsingenieur en journalistiek maar ziet zingen als zijn echte roeping. Hij wil de coaches doen draaien met ‘Set Fire To The Rain’ van Adele.
 • Karlien (34, uit Wolvertem) baat samen met haar man feestzaal Eldorado uit en vindt concerten daarbij het leukste onderdeel. Ze hoopt ooit zelf op het podium te staan als artieste en zingt ‘Rooting For You’ van London Grammar. 
 • Antje (19, uit Asse) gaat al zingend door het leven en is gepassioneerd door musical. Ze geeft het beste van zichzelf met ‘Don’t Rain On My Parade’ van Barbra Streisand. 
 • Johan (38, uit Leopoldsburg) is de zingende militair. Zingen is zijn uitlaatklep om de stress van de week los te laten. Hij brengt ‘Are You Gonna Be My Girl’ van Jet.
 • Tahira (27, uit Geraardsbergen) kreeg haar passie voor muziek mee van thuis uit. Haar mama, die kanker overwon, is haar grote voorbeeld en zingt zelf ook. Tahira stapt het podium op met ‘Good Kisser’ van Lake Street Dive. 
 • Jochen (24, uit Oudenaarde) wil graag elke dag met muziek bezig zijn. Hij zingt niet alleen, maar studeert ook muziek. Hij begeleidt zichzelf op de gitaar met ‘Rugged Lovers’ van Rayland Baxter. 

Niet voor publicatie:

* Absolute cijfers van vrijdag op basis van live kijken + uitgesteld + herhaling. Absolute cijfers van zondag op basis van live + uitgesteld kijken. Marktaandeel bij VVA 18-54.

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be
​​Fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be

​De video kan je delen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/331896?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Maja Keldermans Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde