Door de wind, door de regen: Ingeborg en Luk Alloo met de cabrio door de carwash

Door de wind, door de regen: Ingeborg en Luk Alloo met de cabrio door de carwash

Aflevering 4 van (h)ALLOOMEDIA op woensdag 25 september om 21.50 bij VTM

Story image

Ingeborg en Luk Alloo gaan in (h)ALLOOMEDIA where no man has gone before. Met de cabrio door een werkende carwash. Een watertherapie om de vrouw die nooit boos wordt en altijd perfect zen is, eindelijk eens flink uit haar lood te slagen. Maar Ingeborg blijft haar beheerste zelf. Als ze maar haar jas mag dichthouden tijdens de trage rit langs zwiepende borstels, warme windstoten en vooral vééééél water. Door de wind, door de regen.

Al 30 jaar staat Sam Gooris op de planken. Hij heeft zalen doen vollopen, hij heeft zalen doen leeglopen. Op alle mogelijke podia van het land in zijn basketsloefkes staan dansen. Maar nog nooit had Sam Gooris zijn eigen tourbus. Luk regelt voor Sammeke en zijn roadmanager Shania een minitournee door Vlaanderen in een luxebus, met comfortabele zetels en een echte bar. Zoals de echte rocksterren. Dochter Shania vertelt honderduit over haar werk als roadmanager voor papa, haar voornemen om hem voorlopig geen grootvader te maken en zijn kledingkeuze.

Verder in (h)ALLOOMEDIA:

*De populaire Nederlander André Hazes -die in de volgende editie van Liefde voor Muziek zit- krijgt een gouden album voor ‘Leef’ én dubbel platina voor zijn gelijknamige single ‘Leef’. Luk stelt hem de vraag: ‘Jij die zo graag leeft, wat doe jij als je nog 1 uur te leven hebt?’

*De Romeo's zijn heel openhartig over hun stemproblemen. Wat is er aan de hand met het stemgeluid van Chris, Davy en Gunther?

*Dina Tersago en Ian Thomas spelen de grote Mensenkennisquiz. Eén van de onderdelen is een test in handstand. Wie slaagt erin  het langst op zijn of haar handen te staan? En wie geeft ondersteboven het meeste bloot?

*De kamp tussen 5 bejaarde sporters en hun babes wordt een echte uitputtingsslag. Wie wordt de winnaar: Jean-Marie Dedecker, Freddy De Kerpel, Johan Boskamp, Roger De Vlaeminck of Willy Steveniers en hun respectievelijke 'Temptation-Ex-on-the Love-Island-Beach-babes'?

 

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde