Skip to Content
Dit zijn de twee favorieten van Tristan, David en Dries. En boer Bart? Die is al ‘van’t straat’.

Dit zijn de twee favorieten van Tristan, David en Dries. En boer Bart? Die is al ‘van’t straat’.

Afloop ‘Boer zkt Vrouw - Home Sweet Home’ op maandag 19 oktober

Story image

Het hing duidelijk al even in de lucht op de akker- en varkensboerderij van de 28-jarige Bart: er speelt iets tussen hem en de 28-jarige kwaliteitsbeheerder Céline uit Otegem. Bart probeerde er niet aan toe te geven en verdeelde zijn aandacht mooi onder de drie dames, maar Lotte en Dagmar voelden dat Bart en Céline bestemd lijken voor elkaar. Beide dames besloten dan ook nog voor het keuzemoment een stapje opzij te doen. Dat vertelden ze tegen Dina Tersago, terwijl Bart en Céline niet wisten wat zich buiten de stal aan het afspelen was: “Omdat we merken dat er toch wel iets is naar Céline toe, willen we hen graag de ruimte geven. Want zolang we hier nog met drie zijn, kunnen Bart en Céline zelf niet echt uitdokteren wat ze juist voelen. Céline is in onze ogen de vrouwelijke versie van Bart en Bart de mannelijke versie van Céline. Ze hebben enorm veel raakvlakken. Om het misschien te kunnen laten werken tussen hen, denken wij dat het beter is dat wij naar huis gaan zodat ze met niemand anders rekening moeten houden. We hopen echt dat het iets gaat worden tussen hen.”  

Bij Tristan (25) werd het een emotioneel keuzemoment met zowel tranen van zijn kant, als bij Roy, die moest vertrekken. “Het doet me zoveel pijn dat ik Roy moet teleurstellen. Hij is een immens goede vriend geworden op deze paar dagen tijd. Roy heeft een hart van goud.” Romantische gevoelens had Tristan - in tegenstelling tot Roy - echter niet, en daarom koos hij voor de 24-jarige kleuterleerkracht Steffe en de 22-jarige Nederlander Lucas. 

In Zuienkerke was het hoog tijd dat twee dames huiswaarts trokken, want paardenpensionhouder Dries (31) had het zwaar om zijn vier dames tevreden te houden. Hij ziet het meest een toekomst met de 35-jarige bediende Melissa uit Eke of de 28-jarige thuisverpleegster Céline uit Oostrozebeke. Eva en Indira pakten hun koffers.

Story image

Ook perenboer David (36) schepte klaarheid en verloste zijn vier logees uit hun lijden: chemisch procesoperator Sarah (32) uit De Klinge en relatiebeheerder Rebecca (29) uit Bazel maken nog aanspraak op zijn hart, Muriëlle en Mariska helaas niet meer. 

Story image

De aflevering van Boer zkt Vrouw - Home Sweet Home is ook te (her)bekijken op VTM GO.

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde