Skip to Content
Dit zijn de favorieten van boeren Cyriel en Garry in ‘Boer zkt Vrouw’

Dit zijn de favorieten van boeren Cyriel en Garry in ‘Boer zkt Vrouw’

Op zondag 27 maart kozen ook boeren Cyriel en Garry met wie ze verder in het liefdesavontuur willen stappen. Dit zijn hun uitverkorenen.

Melkveehouder Cyriel koos voor Laura, Chloe en Els 

Story image

Laura (20, Kachtem) is winkelbediende in een slagerij, speelt trommel in een drumband en bij een fanfare, en houdt van uitgaan en lekker eten. Wat haar aansprak in Cyriel: “Zijn mooie rustige stem charmeerde me en ik zag in het filmpje dat hij ook een harde werker is. Ook het landbouwersleven spreekt me heel erg aan.”

Story image

Chloe (20, Koekelare) studeert verpleegkunde en houdt van mountainbike en badminton. Ze werd door Cyriel gecharmeerd door de manier waarop zijn familie over hem sprak in de oproepaflevering. “Als ik voor iets wil gaan, dan ga ik ervoor! Ik heb écht zin om hem beter te leren kennen.” De boerenstiel is haar niet helemaal onbekend want haar pluspapa richt stallen in.

Story image

Els (22, Gaasdonk) is net afgestudeerd in communicatiemanagement. Ze werkt in een bakkerij en 1 dag per week op een boerderij. Els is veel bezig met voeding, bakken en koken. Cyriel viel haar meteen op: “Zijn spontaniteit, het feit dat hij heel gedreven en sportief is en zijn leuke lach. Ik denk dat we op dezelfde golflengte zitten en toekomstgericht hetzelfde denken.

Story image

Geitenboer Garry koos voor Barbara, Evelyn en Els

Story image

Barbara (49, Gent) is bediende en houdt van toneel spelen. Wat haar aanspreekt in Garry: “Het is een charmante man die al veel meegemaakt heeft, en waar ik mij wel in herken. We zouden een goede match kunnen zijn want we drinken allebei graag Aperol Spritz!” lacht ze.

Story image

Evelyn (41, Eeklo) is gescheiden en heeft een dochter van 17 jaar. Haar hobby's zijn wandelen en koken. “Wat me aanspreekt in Garry is zijn harde werkersmentaliteit en positivisme. We hebben een beetje dezelfde drive. Ik heb ook al wat waters doorzwommen, maar ben het geloof in de liefde nooit verloren.

Story image

Els (44, Tessenderlo) werkt in de zorg. Ze houdt van lezen, wandelen met haar hond, fietsen in het mooie Limburg, en werken in haar tuin. Garry spreekt haar aan omwille van “Zijn aangename stem en warme hart. Hij is een lieve en zorgzame man die ook graag geniet van het leven.” Els werd 2 jaar geleden weduwe en heeft 2 volwassen kinderen.

Story image

Ook op het einde van deze aflevering kwam Dina met haar plottwist dat beide boeren 1 dame mochten kiezen om de eerste 24u mee door te brengen. Cyriel koos voor Els, maar Garry besliste net als boerin Elien om niet te kiezen en de drie dames op de boerderij te houden.

Niet voor publicatie
De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Isabelle Couvreur Press Officer, DPG Media

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde