Dit zijn Cathy, Stef en Raphaël, de drie eerste boeren in het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw: Blind Verliefd

Dit zijn Cathy, Stef en Raphaël, de drie eerste boeren in het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw: Blind Verliefd

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw op zondag 19 februari, kreeg Vlaanderen samen met de vele singles die kwamen opdagen, eindelijk de identiteit te zien van de eerste drie boeren.

Story image

Een hele kolonne mannen zakte af naar Cathy’s boerenspeeltuin in Sint-Joris-Winge. Stuk voor stuk waren haar aanbidders onder de indruk van zowel de présence van Cathy (37), als haar bruisende persoonlijkheid. Van “Schoon madamtje”, “Een droomvrouw: mooi, open, joviaal, beter kan ik me echt niet wensen”, tot “Dat die nog niemand heeft, daar stond ik echt van versteld. Zij moet er toch aan elke vinger tien hebben?”: het regende mooie reacties bij de mannen die Cathy in levende lijve mochten ontmoeten.

Ook Cathy zelf was onder de indruk, meerbepaald van één iemand in het bijzonder: “Toen ik Björn zag, werd mijn aandacht echt helemaal naar hem gezogen. Ik voelde heel felle aantrekking, al vanaf de eerste seconde. Echt zot. Voor Björn voel ik toch al wat kriebels. Of ik geloof in liefde op het eerste gezicht? Voor vandaag zou ik daar neen op gezegd hebben, maar nu begin ik daar toch aan te twijfelen”, biechtte Cathy giechelend op aan Dina Tersago. Dries, Kristof, Rafaël, Jonas en Kenny, de 5 andere mannen die Cathy uitkoos voor de volgende date-dag, zijn gewaarschuwd. 

Bekijk Cathy’s fragment hier:

Story image

Ook Stef (29) uit Lier kwam eindelijk te weten hoeveel en vooral wélke vrouwen zich in dit blind liefdesavontuur willen storten. “Wat ik wil? Ook een Dina (lacht). Iemand die ik goedgezind kan maken en die positief in het leven staat. Iemand met pit. Om het met mij vol te houden, is dat denk ik wel nodig (lacht).”

Dina is niet meer vrij, maar de 40 andere ravissante dames die afzakten naar de boerderij waar de melkveeboer zijn liefdesnest aan het bouwen is, wél. Die waren aangenaam verrast door het voorkomen van de goedlachse Stef. “Blond haar en blauwe ogen, dat trekt me wel aan”, “Hij is een streling voor het oog”,... De eerste fonkelende oogjes zijn een feit. Stef bouwde de stal om tot datecafé, en met succes: ook al is hij naar eigen zeggen geen held in dat eerste contact met meisjes, na wat tips van Dina had de boer de smaak van het daten snel te pakken. Na het speeddaten had hij nog een verrassing voor zijn dames: een cocktail party. Geen betere manier om de tongen extra los te krijgen. Iets wat Stef alleen maar hielp om te wikken en wegen. Op het einde van de dag besloot hij immers om 9 dames een kettinkje te geven: hun one-way ticket naar de volgende ronde.

Bekijk Stefs fragment hier:

Story image

In Gooik stonden een 20-tal dames te popelen om het ware gelaat van hoefsmid Raphaël (26) te ontdekken. En dat gelaat stond hen duidelijk aan, getuige reacties als “Het is zekere gene misse, ik teken er meteen voor”, “Daar kunnen we wel wat mee” en “Ik zou hem graag eens tegen mijn gilet trekken”. Raphaël is het niet gewoon dat er zo veel vrouwen in rij staan om zijn hart te veroveren, maar hij kan er maar beter aan wennen. Na een dag van daten in zijn caravan, in zijn oldtimer en in de stallen koos Raphaël 6 dames uit om het avontuur mee verder te zetten. 

Bekijk Raphaëls fragment hier:

Op zondag 26 februari zijn boeren Jef en Kevin aan de beurt en tonen ook zij hun identiteit.


Niet voor publicatie:

  • Interviewaanvragen voor Dina Tersago en de boeren via [email protected]
  • De foto’s uit het persbericht en extra foto’s kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.
  • Bovenstaand fragment van Cathy is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/357827?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>
  • Bovenstaand fragment van Stef is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/357842?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>
  • Bovenstaand fragment van Raphaël is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/357810?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>
Elle De Leeuw Senior Press Officer

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde