Dit zie je zaterdag 4 april, zondag 5 april en maandag 6 april bij VTM en op VTM GO

Dit zie je zaterdag 4 april, zondag 5 april en maandag 6 april bij VTM en op VTM GO

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en het gratis online videoplatform VTM GO voor zaterdag 4 april, zondag 5 april en maandag 6 april op een rijtje:

ZATERDAG 4 APRIL

Highlights bij VTM:

  • VTM staat morgenavond in het teken van actie. De zender brengt om 20.25 de film Jack Reacher: Never Go Back, met Tom Cruise in de hoofdrol.

Highlights bij Q2:

  • Wie volgt goochelaar Shin Lim op als winnaar van America's Got Talent: The Champions? Dat ontdekt de kijker morgen om 18.55 in de grote finale.
  • Diezelfde avond is er om 20.30 de tv-première van Maze Runner: The Death Cure, de derde film uit de Maze Runner-reeks.

Highlights bij VTM GO

  • De volledige drie seizoenen van de Braziliaanse HBO-reeks The Business (O Negócio) zijn te bingen op VTM GO. In de dramareeks passen drie escortes hun marketingkennis toe op het oudste beroep ter wereld.

ZONDAG 5 APRIL

Highlights bij VTM:

Highlights bij Q2:

  • Iedereen kan vanaf nu elke zondag om 22.45 afstemmen op Q2 voor het achtste en eveneens laatste seizoen van Homeland, dat in februari startte in de Verenigde Staten. In de reeks wordt Saul, nu nationaal veiligheidsadviseur van president Warner, naar Afghanistan gestuurd om de Taliban te betrekken bij vredesonderhandelingen. Hij heeft hulp nodig van Carrie, die herstellende is van haar opsluiting in een Russische goelag.

Highlights bij VTM GO

  • Wie na de uitzending van Blind Getrouwd bij VTM nog meer te weten wil komen over de koppels, kan om 21.10 kijken naar de online talkshow Blind Getrouwd: Naspel op VTM GO. Sean Dhondt en Bab Buelens skypen in de studio van het VTM-programma Blijf in uw Kot met deelnemers Tatiana en Christophe, ex-deelneemster Nuria en experte Lotte Vanwezemael. Meer info: https://communicatie.vtm.be/de-koppels-ontmoeten-elkaar-voor-het-eerst-op-een-bootcamp

MAANDAG 6 APRIL

Highlights bij VTM:

  • Vanaf maandag neemt Vincent Fierens twee weken lang de Qmusic-ochtendshow voor zijn rekening met Joren Carels. De radiostudio ligt gelukkig op wandelafstand van de Blijf in uw Kot-studio. Op maandag krijgt Vincent tussen 10.00 en 12.00 voor de eerste keer het gezelschap van Niels Destadsbader bij VTM. Ze verwachten heel wat virtuele gasten zoals ‘vaste vrienden van de show’ Marc Van Ranst en Ingeborg, maar ook Sean Dhondt en KAA Gent-voetballer Brecht Dejaegere.
  • In het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek is Gene Thomas de tweede artiest die de covers van zijn nummers te horen krijgt. Wie zal zijn eerste grote solo-hit ‘Voor Haar’ coveren? Dat ontdekt de kijker nu maandag om 20.35. Meer info: https://communicatie.vtm.be/oh-my-smurf-gene-thomas-voelt-zich-als-een-kind-in-een-speelgoedwinkel
  • Om 21.45 is er een nieuwe aflevering van Helden van Hier: Corona, waarin onder andere te zien is hoe de ‘lockdown light’ een feit wordt: niet-essentiële winkels worden gesloten, er komt een samenscholingsverbod en ook niet-essentiële verplaatsingen zijn niet meer toegestaan.

Highlights bij VTM GO:

  • Nu de zalen er verlaten bijliggen, de podia leeg zijn en de lichten uit zijn, brengt VTM GO het theater speciaal naar de kijker met de Vlaamse reeks Amateurs. Jan Delvo (gespeeld door wijlen Marc Van Eeghem) wil met zijn theatergezelschap De Pajotters schitteren op een nationale theaterwedstrijd. Alleen loopt de weg naar roem niet over rozen. Kunnen ze zichzelf overstijgen en het prestigieus landjuweel winnen?

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde