Dit zie je zaterdag 25 april, zondag 26 april en maandag 27 april bij VTM en op VTM GO

Dit zie je zaterdag 25 april, zondag 26 april en maandag 27 april bij VTM en op VTM GO

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en het gratis online videoplatform VTM GO voor zaterdag 25 april, zondag 26 april en maandag 27 april op een rijtje:

ZATERDAG 25 APRIL

Highlights bij VTM:

 • Dierendokter Joshua geeft om 18.20 de aftrap van een gloednieuw seizoen van Beestig. Hij gaat opnieuw langs bij heel wat dierenvrienden, geeft tips en tricks over dieren en zoekt uit waarom de dieren bepaalde dingen graag doen. In de eerste aflevering vertelt Julie Van den Steen over ‘de man van haar leven’: haar ‘influencerhond’ Dirk, Dirkie voor de vrienden. 
 • Na VTM NIEUWS en De 25 krijgt Kürt Rogiers om 20.20 zelf een gastrol in één van de bouwwerken in het populaire LEGO MASTERS .In de derde aflevering krijgen de teams niet één, maar twee opdrachten voor hun kiezen. Wie moet deze week de wedstrijd verlaten?

Highlights bij CAZ:

 • Naar aanleiding van de 80ste verjaardag van acteur Al Pacino zendt CAZ om 20.40 de film The Insider uit, die het verhaal vertelt van Jeffrey Wigand (Al Pacino), een ex-onderzoeker van een grote tabaksproducent.

Highlights bij VTM GO:

 • Omwille van de maatregelen rond het coronavirus zagen de fans van Familie het seizoen op vrijdag 24 april iets vroeger eindigen dan voorzien. Wie de aflevering heeft gemist, kan die zaterdag herbekijken op VTM GO, waar Familie nog steeds dé topper blijft.

ZONDAG 26 APRIL

Highlights bij VTM:

 • Zondag worden de Blind Getrouwd-fans om 19.55 nog een laatste keer op hun wenken bediend. In de finale aflevering wordt duidelijk hoe het nu met iedereen gaat. We krijgen ook het antwoord op de vraag die iedereen zich stelt: zijn Winnie en Jonah 7 maanden na hun huwelijk nog steeds gelukkig getrouwd?
 • Na Blind Getrouwd staat er om 20.50 nog meer romantiek op de agenda met de klassieker What Women Want, de komedie met Mel Gibson in de hoofdrol.

Highlights bij VTM GO:

 • Wie nood heeft aan verstrooiing vindt die ongetwijfeld in So You Think You Can Dance US, waarvan alle afleveringen op VTM GO te bekijken zijn. In So You Think You Can Dance US gaan jurleden Nigel Lythgoe, Mary Murphy en Vanessa Hudgens op zoek naar de beste danser(es) van de Verenigde Staten. Danstalent waarvan je mond zal openvallen.

MAANDAG 27 APRIL

Highlights bij VTM:

 • Vanaf maandag 27 april is er geen dagelijkse portie Familie meer om 20.00, maar gelukkig vangt de succesvolle telenovelle Sara die leegte graag op bij de kijkers. Na de dubbele startaflevering op vrijdag gaat Sara vanaf maandag elke weekdag om 20.00 verder met een nieuwe aflevering van het moderne sprookje.
 • Nadien staat om 20.35 het fenomeen André Hazes centraal in een nieuwe aflevering van Liefde voor Muziek. André heeft daarbij niet alleen zijn eigen songs, maar ook de klassiekers van zijn vader in de aanbieding. Benieuwd hoe zijn monsterhit Leef klinkt in de versie van Sean Dhondt...
 • Om 21.45 is in Helden van Hier: Corona te zien hoe de coronacrisis het hele land in haar greep blijft houden. In een nieuwe aflevering wordt het nog maar eens duidelijk dat coronapatiënten vaak nog een lange weg te gaan hebben als ze kunnen beginnen revalideren.

Highlights bij VTM GO:

 • Bij VTM is Veerle Baetens elke weekdag om 20.00 te zien als Sara, op VTM GO kruipt ze in de filmtopper The Broken Circle Breakdown in de huid van Elise, een jonge vrouw die haar eigen tattooshop runt en op slag verliefd wordt op Didier (Johan Heldenbergh), een Vlaamse cowboy die banjo speelt in een bandje. De twee zijn totaal verschillend, maar toch perfect verenigbaar. Tot wanneer het noodlot toeslaat.

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde