Dit zie je zaterdag 18 april, zondag 19 april en maandag 20 april bij VTM en op VTM GO

Dit zie je zaterdag 18 april, zondag 19 april en maandag 20 april bij VTM en op VTM GO

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en het gratis online videoplatform VTM GO voor zaterdag 18 april, zondag 19 april en maandag 20 april op een rijtje:

ZATERDAG 18 APRIL

Highlights bij VTM:

  • In aflevering 2 van LEGO MASTERS staat de 8 duo’s om 20.20 een explosieve opdracht te wachten. De teams moeten iets ‘buitenaards’ bouwen om de bouwwerken vervolgens zonder genade en op spectaculaire wijze te laten vernietigen, alsof er nooit 7 uur aan gebouwd werd… Hosts Kürt Rogiers en Ruben Nicolai maken in hoogsteigen persoon korte metten met de werken. 
  • Na de late VTM NIEUWS Update staat om 21.55 de romantische klassieker Coyote Ugly op de agenda, over de jonge songwriter Violet Sanford (Piper Perabo) die aan de slag gaat in de nachtclub Coyote Ugly om haar droom te kunnen waarmaken.

Highlights bij VTM GO:

  • Wie van straffe series houdt, kan z'n hart ophalen op VTM GO. Vanaf zaterdag is het volledige vijfde seizoen van de historische dramareeks Vikings er te bingewatchen. De reeks is vanaf 20 april ook van maandag t.e.m. donderdag omstreeks 22.15 te zien bij CAZ.

ZONDAG 19 APRIL

Highlights bij VTM:

  • Wie blijft getrouwd en wie gaat uit mekaar? Dat is de hamvraag in Blind Getrouwd om 19.55. Na Tati en Lothar komt ook voor de 3 andere koppels een einde aan het avontuur. Ze brengen hun laatste uren samen door, al hoeft het verhaal daarna niet te stoppen. Wie blijft samen, ook eens de camera's weg zijn?
  • Na Blind Getrouwd is om 21.00 de laatste dubbelaflevering van Amigo's te zien, met o.a. Johny Voners in de hoofdrol.

Highlights bij VTM GO:

  • Wie op zondagavond graag een film meepikt, kan dat doen bij VTM GO. Onder andere het oorlogsdrama 12 Strong met Chris Hemsworth in de hoofdrol, de komedie Wilson met Woody Harrelson en de actiefilm Teenage Mutant Ninja Turtles zijn beschikbaar op het gratis online platform.

MAANDAG 20 APRIL

Highlights bij VTM:

  • Op maandag viert om 20.35 de Liefde voor Muziek weer hoogtij bij VTM. In de vierde aflevering is het de beurt aan hitmachine Regi om zich te laten verrassing door wat zijn collega-artiesten met zijn songs hebben gedaan. Van Ellie over Where Did You Go (Summer Love) tot Ordinary: de nieuwe versies laten Regi sprakeloos achter.
  • Om 21.45 volgen de camera's van Helden van Hier: Corona in het zog van hulpverleners, zorgverstrekkers en experten. Hoewel de piek in het aantal ziekenhuisopnames bereikt lijkt te zijn, vliegt een nieuwe doos van Pandora open: het aantal overlijdens in de woonzorgcentra is veel hoger dan verwacht. De aflevering zoomt in op hoe de woonzorgcentra in de greep worden gehouden door de coronacrisis.

Highlights bij VTM GO:

  • Wie op zondag Blind Getrouwd - Naspel heeft gemist, krijgt maandag een herkansing op VTM GO. En ook de volledige reeks van Amigo's, die zondag haar ontknoping kende, is er te herbekijken.

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde