Dit zie je zaterdag 11 april, zondag 12 april en maandag 13 april bij VTM en op VTM GO

Dit zie je zaterdag 11 april, zondag 12 april en maandag 13 april bij VTM en op VTM GO

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en het gratis online videoplatform VTM GO voor zaterdag 11 april, zondag 12 april en maandag 13 april op een rijtje:

ZATERDAG 11 APRIL

Highlights bij VTM:

Highlights bij VTM KIDS:

  • Voor de kinderen die niet genoeg kunnen krijgen van LEGO MASTERS bij VTM, zitten goed bij VTM KIDS. Vanaf 11 april kunnen ze elke zaterdag en zondag nieuwe afleveringen zien van LEGO Jurassic World: de Geheime Tentoonstelling.

Highlights bij VTM GO

  • Wie zin heeft in een zaterdag vol films, zit goed bij VTM GO. Naast heel wat internationale, zijn er ook Vlaamse films te bekijken. Zo zit onder andere Plan Bart, Zot van A. en Bowling Balls in de catalogus. 

ZONDAG 12 APRIL

Highlights bij VTM:

Highlights bij Q2 en CAZ:

  • In het vijfde seizoen van SAS: Who Dares Wins, om 22.00 bij Q2, worden 25 rekruten ondergedompeld in de loodzware training van de Britse speciale eenheid 'Special Air Service'. Wie van hen zal uiteindelijk de eindstreep halen?
  • Op Pasen is traditiegetrouw de film The Passion Of The Christ te zien bij CAZ. Om 20.40 beleven de kijkers de laatste twaalf uren van het leven van Jezus Christus.

Highlights bij VTM GO

MAANDAG 13 APRIL

Highlights bij VTM:

  • Qmusic-dj Vincent Fierens start de week op Paasmaandag om 10.00 met een nieuwe Blijf in uw Kot. Daarin krijgt hij tot de middag voor het eerst het gezelschap van Frances Lefebure. Ze verwachten virtueel bezoek van Qmusic-dj Jolien Roets, die hen meer zal vertellen over de Power Top 500 van de radiozender. Peter Van Laet van Mama's Jasje zorgt dan weer voor een muzikale Liefde Voor Muziek-teaser en zoals elke dag zitten ook Marc Van Ranst en enkele straffe Belgen in het buitenland klaar.
  • In Liefde voor Muziek weerklinken de klassiekers van Peter Vanlaet van Mama's Jasje, in een nieuw jasje. Wie drukt zijn stempel onder andere op de monsterhit ‘Zo Ver Weg’ van Mama's Jasje uit 1990? Meer info: https://communicatie.vtm.be/andre-hazes-zingt-emotionele-hit-van-mamas-jasje-met-zijn-vader-in-gedachten
  • Nadien is er om 21.45 een nieuwe aflevering van Helden van Hier: Corona. In de aflevering is te zien hoe het ziekenhuis ondertussen haar maximumcapaciteit bereikt. De kijker volgt ook de revalidatie van drie patiënten die door het oog van de naald zijn gekropen. Meer info: https://communicatie.vtm.be/een-sprankeltje-hoop-op-de-afdeling-intensieve-zorgen-in-tijden-van-corona

 Highlights bij VTM GO

  • Het volledige seizoen van The Brave is te zien op VTM GO. De Amerikaanse actieserie draait om de persoonlijke offers die militairen moeten maken tijdens missies achter vijandelijke linies.

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde