Dit zie je woensdag 15 april bij VTM en op VTM GO

Dit zie je woensdag 15 april bij VTM en op VTM GO

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en het gratis online videoplatform VTM GO voor woensdag 15 april op een rijtje:

 Highlights bij VTM:

  • Morgen is het tussen 10.00 en 12.00 de beurt aan Andy Peelman om Q-dj Vincent Fierens te vervoegen in 'Blijf in uw Kot'. Ruth Beeckmans zorgt voor een nieuwe editie van de Beste Quarantaine Kijkers en onder andere Bent Van Looy en Sam De Bruyn maken hun opwachting als digitale gasten.
  • Om 20.35 keert Staf Coppens in Dat Belooft voor Later terug naar de oertijd met Marie-Jo, Gijs en Amélie. Hij neemt de kinderen ook mee naar de bekende goochelaar 'ToverStaf' en serveert hen een stevige, maar speciale maaltijd van VTM-kok Loïc Van Impe.
    Meer info: https://communicatie.vtm.be/staf-tovert-zichzelf-om-tot-illusionist-staf-coppensfield-in-dat-belooft-voor-later
  • Morgen is het precies 1 jaar geleden dat het ondenkbare gebeurde: de Notre Dame staat in brand en 850 jaar Franse geschiedenis dreigt volledig in vlammen op te gaan. Zo'n 650 brandweerlui bestrijden samen de brand met gevaar voor hun eigen leven. Om 22.55 blikt Telefacts, een jaar na de feiten, terug op die fatale nacht met een unieke reconstructie.

Highlights bij VTM GO

  • Bingen bij VTM GO kan met de 13-delige misdaadserie 13 Geboden, met in de hoofdrollen Marie Vinck en Dirk Van Dijck. Iemand die zichzelf Mozes noemt, begaat vervolgens misdaad na misdaad telkens geïnspireerd door een van de Tien geboden. Hij wil de maatschappij wakker schudden en laten nadenken over normen en waarden. Een politie-inspecteur en zijn partner raken verwikkeld in een onmogelijke jacht.

 Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde