Dit zie je vanavond (zondag 22/3) en morgen (maandag 23/3) bij VTM en op VTM GO

Dit zie je vanavond (zondag 22/3) en morgen (maandag 23/3) bij VTM en op VTM GO

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en het gratis online videoplatform VTM GO voor vanavond, zondag 22 maart, en morgen, maandag 23 maart, op een rijtje:

ZONDAG 22 MAART

Highlights bij VTM: 

  • Vanavond, zondag 22 maart, is Blind Getrouwd om 19.55 toe aan haar zesde aflevering. In realiteit zijn de koppels nog geen zes, maar amper anderhalve week getrouwd. Ze genieten van hun laatste dag in Kenia, Bali, Thailand en Mexico en keren daarna terug naar België, waar de volgende fase hen opwacht: samenwonen in hun gezamenlijk appartement. 

Meer info:
https://communicatie.vtm.be/de-koppels-zijn-klaar-of-niet-voor-de-volgende-stap-samenwonen

  • Aansluitend zendt VTM die avond om 21.05 de dramareeks Amigo’s uit, als eerbetoon aan Johny Voners. Elke zondag wordt een dubbelaflevering geprogrammeerd. Amigo’s gaat over vijf ex-gedetineerden die, eenmaal ze hun straf hebben uitgezeten, samen een restaurant beginnen in een oud bordeel.

Meer info:
https://communicatie.vtm.be/vtm-zendt-dramareeks-amigos-uit-als-eerbetoon-aan-johny-voners

Highlights bij VTM GO: 

  • Vanavond, zondag 22 maart, is er na de uitzending van Blind Getrouwd bij VTM om 21.05 de online talkshow Blind Getrouwd: Naspel bij VTM GO. Bab Buelens en Sean Dhondt ontvangen deelneemster Laura en expert Wim Slabbinck. Ze praten over de nieuwe stap: het samenwonen en wat de valkuilen daarvan zijn.

MAANDAG 23 MAART

Highlights bij VTM: 

  • Op maandag 23 maart is om 20.35 de eerste aflevering van Helden van Hier: Corona. VTM NIEUWS wil met deze nieuwe, unieke reeks tonen hoe de coronacrisis eraan toegaat door de ogen van hulpverleners en zorgverstrekkers.

Meer info:
https://communicatie.vtm.be/helden-van-hier-corona-welke-helden-houden-het-land-draaiende-in-tijden-van-corona

  • Na de eerste aflevering van Helden van Hier: Corona praat Stef Wauters in een VTM NIEUWS Special om 21.40 na met een aantal hoofdrolspelers die te zien waren in de reportage. Stef ontvangt onder andere Marc Van Ranst, die dagenlang gevolgd werd tijdens het uitbreken van de crisis.

Meer info:
https://communicatie.vtm.be/helden-van-hier-corona-welke-helden-houden-het-land-draaiende-in-tijden-van-corona

Highlights bij VTM KIDS: 

  • De coronamaatregelen zorgden ervoor dat bijleren voor kinderen plots een thuisopdracht werd. Iedereen kan daarom elke weekdag tussen 10.00 en 11.00 terecht bij VTM KIDS voor een lesuurtje verkeersveiligheid. Leraren van dienst? Zeppe & Zikki, Aya en Otto & Belle.

Highlights bij VTM GO: 

  • Wie de week met een dosis spanning wil beginnen, kan op VTM GO het volledige seizoen van Coppers bingen. In de reeks opent commissaris Meerhout, gespeeld door Hilde De Baerdemaeker, de jacht op rechtvaardigheid.

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde