Dit zie je vanavond (maandag 23/3) en morgen (dinsdag 24/3) bij VTM en op VTM GO

Dit zie je vanavond (maandag 23/3) en morgen (dinsdag 24/3) bij VTM en op VTM GO

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en het gratis online videoplatform VTM GO voor vanavond, maandag 23 maart, en morgen, dinsdag 24 maart, op een rijtje:

MAANDAG 23 MAART 

Highlights bij VTM: 

  • Vanavond, maandag 23 maart, zendt VTM om 20.35 de eerste aflevering van Helden van Hier: Corona uit. VTM NIEUWS wil met deze nieuwe, unieke reeks tonen hoe de coronacrisis eraan toegaat door de ogen van hulpverleners en zorgverstrekkers.

Meer info:
https://communicatie.vtm.be/helden-van-hier-corona-welke-helden-houden-het-land-draaiende-in-tijden-van-corona

  • Na de eerste aflevering van Helden van Hier: Corona praat Stef Wauters in een VTM NIEUWS Special om 21.40 na met een aantal hoofdrolspelers die te zien waren in de reportage. Stef ontvangt onder andere Marc Van Ranst, die dagenlang gevolgd werd tijdens het uitbreken van de crisis.

Meer info:
https://communicatie.vtm.be/helden-van-hier-corona-welke-helden-houden-het-land-draaiende-in-tijden-van-corona

Highlights bij VTM KIDS: 

  • De coronamaatregelen zorgden ervoor dat bijleren voor kinderen plots een thuisopdracht werd. Iedereen kan daarom elke weekdag tussen 10.00 en 11.00 terecht bij VTM KIDS voor een lesuurtje verkeersveiligheid. Leraren van dienst? Zeppe & Zikki, Aya en Otto & Belle.

Highlights bij VTM GO: 

  • Wie de week met een dosis spanning wil beginnen, kan op VTM GO het volledige seizoen van Coppers bingen. In de reeks opent commissaris Meerhout, gespeeld door Hilde De Baerdemaeker, de jacht op rechtvaardigheid.

DINSDAG 24 MAART

Hightlights bij VTM:

  • Na de Turkse toets van Ayse en Lorenzo vorige week, is het op dinsdag 24 maart om 20.35 de beurt aan ‘Instagirls’ Charlot (37) en Charlotte (29) uit Oostende om te overtuigen in Mijn Keuken Mijn Restaurant. De vriendinnen nodigen Sergio, Marcelo en de andere duo’s uit in hun huiskamerrestaurant ‘Cea’, waar er o.a. quinoa op het menu staat. Niet bepaald één van de lievelingsingrediënten van Sergio...

Meer info:
https://communicatie.vtm.be/instagirls-en-kotgenoten-in-mijn-keuken-mijn-restaurant-300552

  • Later op de avond om 22.40 zit de kijker opnieuw op de eerste rij tijdens de verhoren (en bezoeken) van Vlaamse onderzoeksrechters in een nieuwe aflevering van Onderzoeksrechters.

Highlights bij VTM GO:

  • Bij VTM wordt elke woensdagavond om 21.45 het tweede seizoen van Spitsbroers uitgezonden. Geen nood voor wie het eerste seizoen heeft gemist. Die reeks is nu integraal te bingewatchen via VTM GO.

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde