Dit zie je op zaterdag 9 en zondag 10 mei, bij VTM, Q2, Vitaya en VTM GO

Dit zie je op zaterdag 9 en zondag 10 mei, bij VTM, Q2, Vitaya en VTM GO

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM, Q2, Vitaya en het gratis online videoplatform VTM GO voor zaterdag 9 en zondag 10 mei.

ZATERDAG 9 MEI

Highlights bij VTM:

  • In Beestig om 18.20 komt er gezinsuitbreiding voor Bab Buelens en Vincent Banic. Dierenarts Joshua gaat op zoek naar de ideale puppy voor de tortelduifjes en neemt hen mee op kraambezoek bij een nestje Amerikaanse Cocker Spaniels.
  • Na De 25 zijn er om 20.25 nog 5 duo's in de running in LEGO Masters. Die worden opnieuw serieus op de proef gesteld tijdens 2 opdrachten, waarin Brickmaster Bas onder andere op zoek gaat naar de beste bruggenbouwer van de Lage Landen.
  • Na de late update van VTM NIEUWS staat om 22.00 de actiefilm Furious 6 op de agenda, met de betreurde Paul Walker in de hoofdrol.

Hightlights bij Q2

  • Vanaf zaterdag 9 mei start Q2 met de Superhero Saturdays, waarbij de grootste filmpremières op de agenda staan. De actiekomedie Thor: Ragnarok, met Chris Hemsworth, Cate Blanchett en Idris Elba in de hoofdrollen, mag nu zaterdag om 20.30 de spits afbijten. De film vertelt het verhaal van Thor, die gevangen zit aan de andere kant van het universum. In een race tegen de klok moet hij proberen om naar Asgard terug te keren om de vernietiging van zijn thuiswereld en het einde van de beschaving van Asgardian door de meedogenloze Hela te stoppen.

Highlights bij Vitaya

  • De maand mei is trouwmaand bij Vitaya. Om 20.25 kruipt Jennifer Lopez in de huid van huwelijksplanner Mary Fiore, die halsoverkop verliefd wordt op Stevie (Matthew McConaughey) in de romantische komedie The Wedding Planner.
  • Aansluitend om 22.15 volgt de tv-première van het romantische drama Yes, I Do, met Jen Lilley en Marcus Rosner in de hoofdrollen. De drukbezette chocolatier Charlotte heeft haar vriend James al twee keer aan het altaar laten staan, maar is nu eindelijk zeker van haar stuk. De situatie wordt echter complex wanneer de ex-vriendin van James plots opduikt.

ZONDAG 10 MEI

Hightlights bij VTM:

  • Op zondag gaan An Lemmens en Dina Tersago om 19.55 op bezoek bij 3 nieuwe boeren in de tweede en laatste oproepaflevering van Boer zkt Vrouw - Home Sweet Home. En daar zit een primeur in, want koeienboer Tristan gaat op zoek naar een man. Paardenpensionhouder en akkerbouwer Dries  en akkerbouwer en varkensboer Bart gaan dan weer op zoek naar een leuke vrouw.
  • Will Smith zet de romantiek om 20.50 verder in de romantische komedie Hitch. Als Alex Hitchens leert hij mannen om zichzelf te zijn en begeleidt hij hen bij hun zoektocht naar de ware liefde.

Highlights bij VTM GO:

  • Wie van film houdt, komt helemaal aan zijn trekken op VTM GO. Topfilms zoals De Collega's 2.0, Golden Eye, Beverly Hills Cop en Furious 6 zijn er gratis te herbekijken.

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde