Dit zie je op zaterdag 16 en zondag 17 mei bij VTM en Vitaya

Dit zie je op zaterdag 16 en zondag 17 mei bij VTM en Vitaya

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en Vitaya voor zaterdag 16 en zondag 17 mei.

ZATERDAG 16 MEI

Highlights VTM: 

  • In Beestig om 18.20 trekt puppy Chewie in bij Bab Buelens en Vincent Banic, maakt de kijker kennis met de katten van Stijn en Nuria van Blind Getrouwd en gaat Joshua mee op patrouille met politiehond Sniper.
  • Om 20.20 staat de zesde aflevering van LEGO Masters op het programma. Ondertussen strijden nog vijf duo’s voor de titel van LEGO MASTERS 2020. Presentator Kürt Rogiers daagt Bjorn en Corneel uit om het gezicht van Brickmaster Bas te bouwen. Meer info via: https://communicatie.vtm.be/challenge-van-kurt-rogiers-accepted-bjorn-en-corneel-bouwen-gezicht-van-brickmaster-bas
  • Na de late update van VTM NIEUWS is er om 22.00 de avonturenfilm The Hunger Games, met Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson en Liam Hemsworth in de hoofdrollen.

Highlights Vitaya:

  • De maand mei is trouwmaand bij Vitaya. Om 20.25 is er de romantische komedie 27 Dresses. Jane, vertolkt door Katherine Heigl, is al 27 keer bruidsmeisje geweest, maar zelf was ze nog nooit de bruid. 

ZONDAG 17 MEI

Highlights bij VTM: 

  • Om het weekend af te sluiten, staat op zondagavond om 20.35 de actiekomedie Kingsman: The Secret Service op de agenda met in de hoofdrollen Taron Egerton en Colin Firth. Gary, een jongeman wiens leven dreigt te ontsporen, vult zijn dagen door in de kroeg te hangen met vrienden. De doorgewinterde geheim agent Harry Hart van de geheime organisatie Kingsman neemt hem onder zijn vleugels om een oude schuld te vereffenen.
Story image

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde