Dit zie je op dinsdag 19 mei bij VTM en op VTM GO

Dit zie je op dinsdag 19 mei bij VTM en op VTM GO

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en het gratis online videoplatform VTM GO voor morgen, dinsdag 19 mei.

Highlights bij VTM:

  • Op dinsdag zijn er om 20.00 troubles in paradise in een nieuwe aflevering van Sara. In de Présence-winkels is er tien keer meer geleverd dan voorzien. Helena (Lotte Pinoy) probeert de situatie onder controle te krijgen en Simon (Gert Winckelmans) buigt zich samen met Lieven (Tom Van Bauwel) over de bewuste bestelbon. De situatie loopt helemaal uit de hand wanneer Marnix (Paul Codde) zijn ontslag geeft.
  • Om 20.35 reist Kürt Rogiers in Groeten Uit samen met zijn vrouw Els en dochters Merlijn en Lola terug naar het jaar 1983, toen hij nog een devote communicant met pauselijke ambities was. Het hele weekend lang valt zijn gezin van de ene verbazing in de andere.
  • De zomervakantie zal voor de meeste Vlamingen niet meer hetzelfde zijn. Veel reizen zullen wellicht niet meer kunnen doorgaan en wie wél nog kan reizen, vraagt zich vooral af hoe veilig dit wel zal zijn. In een speciale uitzending maakt Telefacts om 21.35 de balans op. Kan er überhaupt nog gereisd worden? Wat zal er veranderen? Wat betekent dit financieel voor de reissector en voor de consument? En wat zijn de alternatieven voor wie veilig vakantie wil nemen in eigen land? Samen met viroloog Marc Van Ranst en Robrecht Willaert - hoofdredacteur Travel Magazine - beantwoordt Telefacts alle vragen over reizen deze zomer en in de toekomst.

Highlights op VTM GO:

  • Wie van suspense houdt, zit goed bij VTM GO. Daar is de bloedstollende, Franse Walter Presents-reeks The Passenger integraal te bekijken. Die vertelt het verhaal van psychiater Mathias Freire (Jean-Hugues Anglade), die een nieuwe patiënt ontvangt die van de ene op de andere dag zijn geheugen verloren is, nadat hij vlakbij de plek van een beestachtige misdaad werd aangetroffen. Zo geraakt Freire, samen met Anaïs Chatelet (Raphaëlle Agogué), kapitein van de misdaadbrigade, betrokken bij de zoektocht naar een seriemoordenaar die zich inspireert op de Griekse mythologie...

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde