Dit zie je op dinsdag 12 mei bij VTM, Vitaya en VTM GO

Dit zie je op dinsdag 12 mei bij VTM, Vitaya en VTM GO

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM, Vitaya en het gratis online videoplatform VTM GO voor dinsdag 12 mei.

Highlights bij VTM:

  • In Sara gonst het dinsdag om 20.00 van de geruchten dat er winkels worden gesloten. De vakbond dreigt met een staking. Simon (Gert Winckelmans) geeft toe aan de druk, wat betekent dat Sara (Veerle Baetens) een nieuw plan moet bedenken om geld te besparen.
  • In Groeten Uit om 20.35 keert Erika Van Tielen samen met haar zonen Finn en Rowen en zus Heidi terug naar het jaar 1995. Het jaar waarin ze 12 jaar oud was en ook het jaar van de flippo's, Bacardi Breezer en de hula hoop. Bij hun transformatie naar 1995 hoort ook een gepaste outfit. En daar wordt het verschil tussen beide zussen meteen duidelijk: Erika gaat voor de ‘grunge’ van Nirvana, terwijl Heidi kiest voor Boyzone en ‘vormloze’ cargobroeken.

Hightlights bij Vitaya:

  • Vanaf 12 mei kunnen de Vitaya-kijkers elke dinsdag om 20.35 het vijfde seizoen van Married at First Sight Nederland (Blind Getrouwd Nederland) zien, dat in januari te zien was in ons buurland. In dit seizoen matchen de experts 6 koppels met elkaar. Geven ze elkaar blind het jawoord?

Hightlights bij VTM GO:

  • Fans van actrice Veerle Baetens kunnen haar elke weekdag om 20.00 aan het werk zien als het lelijke eendje Sara in de telenovela Sara bij VTM. Op VTM GO kruipt Veerle dan weer ik een totaal andere huid, in de topreeks Code 37. Daarin leidt ze als Hannah Maes de Gentse zedensectie met harde hand, terwijl ze haar eigen trauma verwerkt. Het volledige eerste seizoen van Code 37, met ook Michael Pas, Marc Lauwrys en Gilles De Schryver in de hoofdrollen, is integraal op VTM GO te bekijken.

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde