Dit zie je morgen, woensdag 6 mei, bij VTM en Vitaya

Dit zie je morgen, woensdag 6 mei, bij VTM en Vitaya

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en Vitaya voor morgen, woensdag 6 mei.

Highlights bij VTM:

  • Om 20.00 moet Sara (Veerle Baetens) van Simon (Gert Winckelmans) uitzoeken hoe modehuis Présence 10 procent extra winst kan realiseren, maar daarvoor moet ze de cijfers te pakken krijgen. Alexander (Kürt Rogiers) stelt zich echter ongenadig hard op.
  • Om 20.35 gaat Staf Coppens in de laatste aflevering van Dat Belooft Voor Later niet op stap met drie, maar met zes kinderen: tweelingen Mila & Maroo, Alana & Robin en Ymen & Arwen. Staf zorgt ervoor dat de kids de tijd kunnen stoppen en hij test wie van de twee het meest nieuwsgierig is.

Highlights bij Vitaya:

  • Door de coronacrisis moeten velen helaas een huwelijksfeest missen deze maand, maar om de pijn te verzachten is mei de bruidsmaand bij Vitaya. Woensdag is er om 20.35 de Amerikaanse komedie Table 19 uit 2017. De hoofdrol is voor Anna Kendrick, vooral bekend van The Twilight Saga. Zij speelt Eloise, die haar felbegeerde rol als  bruidsmeisje in rook ziet opgaan als ze vlak voor de bruiloft van haar beste vriendin gedumpt wordt door de getuige van de bruidegom. Terwijl ze eerst aan de hoofdtafel zou zitten, moet ze nu plaatsnemen tussen andere gasten die eigenlijk niet welkom zijn aan de gevreesde laatste tafel met nummer 19. Schuift ook mee aan tafel: Lisa Kudrow, wereldberoemd tot het einde der tijden door haar rol als Phoebe in friends.
Story image
Story image
Story image

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde