Dit zie je morgen, woensdag 29 april, bij VTM en op VTM GO

Dit zie je morgen, woensdag 29 april, bij VTM en op VTM GO

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en het gratis online videoplatform VTM GO voor morgen, woensdag 29 april.

Highlights bij VTM:

  • Om 20.00 is er de vijfde aflevering van de telenovelle Sara: tijdens de afwezigheid van Simon (Gert Winckelmans) probeert Sara (Veerle Baetens) de zaken op kantoor te beredderen. Dat wordt meteen een hele uitdaging wanneer ze een belangrijke klant over de vloer krijgt. De o zo onzekere Sara krijgt even later helemaal tegen haar verwachtingen in, mannelijke aandacht.
  • In Dat Belooft voor Later om 20.35, ontmoeten de kinderen Marcel, Babette en Eloïse een wel zeer buitenaards wezen. Staf Coppens schakelt ook Guga Baúl in om de drie beet te nemen.
  • Om 21.40 is voetballer Dennis Moerman (Oscar Willems) op missie in de fictiereeks Spitsbroers: hij wil een dikke transfer en reist met zijn makelaar en Ibi (Gökhan Girginol) af om een overstap te tekenen. Met twee andere personages gaat het minder goed: Nina (Lynn Van Royen) heeft het ontzettend moeilijk en wil niemand zien. En spits Roel (Louis Talpe) laat zich helemaal gaan.
Story image
Story image

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde