Dit zie je morgen, woensdag 25 maart, bij VTM en op VTM GO

Dit zie je morgen, woensdag 25 maart, bij VTM en op VTM GO

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en het gratis online videoplatform VTM GO voor morgen, woensdag 25 maart, op een rijtje:

Highlights bij VTM:

  • Morgenavond, woensdag 25 maart, zet Staf Coppens om 20.35 de fantasie van Ade, Géraldine en Jack - letterlijk - op z’n kop in de tweede aflevering van Dat Belooft Voor Later. Samen met zijn broer Mathias geeft hij de drie kinderen onder andere superkrachten, waardoor ze op de muren en het plafond kunnen lopen.
  • Nadien, om 21.30, zitten Dennis Moerman en zijn ploegmakkers van Racing Genk in zak en as na het incident van Roel Thevenage in het tweede seizoen van Spitsbroers. Ze gaan op zoek naar een vervanger voor hun spits. Wie zal het worden?
  • Op een beestenmarkt in het Chinese Wuhan sprong het coronavirus over van dier op mens. China sloot daarop zo’n 20.000 beestenmarkten en ook andere Aziatische landen kondigden aan de markten te sluiten. Telefacts brengt de undercover-reportage 60 Minutes: Corona van een Australische journalist die naar aanleiding van het coronavirus een illegale beestenmarkt in Bangkok bezocht. Wat hij daar zag was ontstellend. De markten zijn een tikkende tijdbom, volgens specialisten. Want zolang deze open blijven, is het een kwestie van tijd tot het volgende dodelijke virus ontstaat.

Highlights bij VTM GO: 

  • Wie in quarantaine zit is ongetwijfeld aan de grote lenteschoonmaak begonnen. In de Walter Presents-reeks The Cleaning Lady doet Rosa hetzelfde, want ze kan schoonmaken als de beste. Dat talent levert haar ongewild een nieuwe job op voor de lokale maffia. Het volledige eerste seizoen is te bekijken via VTM GO.

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde