Dit zie je morgen, woensdag 13 mei, bij VTM en op de andere zenders

Dit zie je morgen, woensdag 13 mei, bij VTM en op de andere zenders

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en de andere zenders voor morgen, woensdag 13 mei:

Highlights bij VTM:

  • Om 20.00 is er een nieuwe aflevering van de telenovelle Sara. Sara (Veerle Baetens) is helemaal van slag wanneer haar vader bij Présence opduikt. Zodra ze Hans (Ivan Pecnik) buiten heeft gewerkt, gaat ze op zoek naar een verlovingsring voor Helena (Lotte Pinoy).
  • Nieuw op woensdagavond: The Best of Holland’s Got Talent. Om 20.35 gaan onze noorderburen op zoek naar het meest entertainende talent van Nederland. 
Story image

Highlights bij de andere zenders:

  • Om 20.35 is er Bridesmaids bij Vitaya. De Amerikaanse romantische komedie uit 2011 van regisseur Paul Feig uit 2011 werd genomineerd voor 2 Oscars en 2 Golden Globes! De film gaat over een wilde trip met de bruidsmeisjes die mekaar leren kennen tijdens de prehuwelijkse festiviteiten.
  • Bij CAZ2 gaat om 20.40 het tweede seizoen van de misdaadreeks The Border van start. Op 13 mei worden meteen 3 afleveringen uitgezonden, de week erna de overige 3. Een team van de Poolse grenspolitie onder leiding van kapitein Wiktor Rebrow (Leszek Lichota) gaat in het onherbergzame Bieszczady-gebergte de strijd aan met illegale migranten en mensensmokkelaars.
Story image
Story image

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde