Dit zie je morgen, woensdag 1 april bij VTM en VTM GO

Dit zie je morgen, woensdag 1 april bij VTM en VTM GO

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en het gratis online videoplatform VTM GO voor morgen, woensdag 1 april, op een rijtje:

Highlights bij VTM:

  • Morgen tussen 9.00 en 12.00 duikt Qmusic-dj Vincent Fierens weer met een ander VTM-gezicht zijn ‘Blijf in uw Kot’-kot in. Deze keer komt Ruth Beeckmans langs. Als virtuele gasten verwachten ze o.a. Davy Brocatus, Mathieu Terryn van Bazart en een nieuwe editie van de Beste Quarantaine Kijkers (Beste Kijkers in een quarantainejasje). Ook volgt er een nieuwe episode in het nieuwe ‘Grote Familie Quarantaine Spel’. Zo verbouwde familie-acteur Jan Van den Bosch vandaag met behulp van zijn kinderen zijn woonkamer tot een Alpens skioord, inclusief skilift en apres-skibar. Dit alles om toch wat vakantiesfeer in eigen huis te brengen. Mensen thuis worden uitgedaagd om hetzelfde te doen. Morgen is het de beurt aan David Cantens.
  • Om 20.35 is er Dat Belooft voor Later. Staf Coppens heeft voor een vervanger gezorgd om de drie kinderen Louis, Marie-Lou en Ayza rond te leiden bij VTM. Niemand minder dan Andy Peelman zal hen onder zijn hoede nemen en een quiz met hen spelen. Als de kinderen de vragen van Andy juist beantwoorden, mogen ze een knuffel uit de grijpmachine kiezen. Maar hoe reageren Louis, Marie-Lou en Ayza als één van de knuffels tegen hen praat en hen om een gunst vraagt?
  • In deze coronatijden wil iedereen naar buiten om een frisse neus te halen, of eenvoudigweg om samen een potje te voetballen. Dat laatste kan niet dezer dagen, maar wél in Spitsbroers, om 21.40. Spits Roel (Louis Talpe) wordt op het veld vervangen door Andy Fonck (Manuel Broekman), een onhandelbare arrogante Nederlander die al bij verschillende clubs werd buitengesmeten. Hij zaait meteen tweedracht in de ploeg. 

Highlights bij VTM GO: 

  • The Sound of Music: wie dé klassieker der klassiekers wil zien, moet er snel bij zijn want de film die Julie Andrews wereldberoemd maakte, is nog tot middernacht vandaag beschikbaar.
Story image

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde