Dit zie je morgen, vrijdag 8 mei, bij VTM en op VTM GO

Dit zie je morgen, vrijdag 8 mei, bij VTM en op VTM GO

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en het gratis online videoplatform VTM GO voor morgen, vrijdag 8 mei.

Highlights bij VTM:

  • De vrijdagavond wordt goed ingezet bij VTM, met om 20.00 de telenovelle Sara. In de laatste aflevering van deze week moet Sara de verkoopcijfers van de winkels opvragen, maar dat is buiten Helena gerekend. Britt is razend wanneer ze Lieven op een leugen betrapt. Alexander vertrouwt de nieuwe reclamecampagne van Simon niet en vraagt Britt om extra informatie te verzamelen.
  • Nadien is er om 20.40 de tv-première van de Vlaamse komedie De Collega's 2.0, waarin naast onder andere Steve Geerts, Veerle Dobbelaere en Ben Segers ook de pas overleden Johny Voners te zien is. In de film van Jan Verheyen krijgen de collega’s een nieuw diensthoofd, die een frisse wind door de groep wil laten waaien om het groepsgevoel aan te wakkeren. En dat wil hij doen met een teambuilding-weekend.
  • De avond afsluiten kan om 22.50 met het drama The Impossible, waarin Naomi Watts en Ewan McGregor de hoofdrollen vertolken. In de film wordt een gezin op vakantie in Thailand getroffen door een tsunami.

Highlights bij VTM GO:

  • Bij VTM GO is er om 14.00 een nieuwe aflevering van ‘t Zit in de Familie, waarin de Familie-acteurs terugblikken op de hoogtepunten uit de voorbije seizoenen. Na Kürt Rogiers (Lars), Jan Van den Bosch (Zjef) en Jef De Smedt (Jan) is het deze keer de beurt aan Jo Hens (Niko), die de vijf meest gênante momenten van de voorbije jaren toont.
Story image

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde