Dit zie je morgen, vrijdag 17 april, bij VTM en op VTM GO

Dit zie je morgen, vrijdag 17 april, bij VTM en op VTM GO

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en het gratis online videoplatform VTM GO voor morgen, vrijdag 17 april, op een rijtje:

Highlights bij VTM:

  • Vincent Fierens en co-host Jonas Van Geel presenteren vrijdag 17 april van 10 tot 12 uur de laatste aflevering van Blijf in uw Kot, vanuit hun steeds tot in de hoeken gedesinfecteerde kot. 537 virtuele gasten passeerden al, maar Vincent goes out with a bang met gasten als Sergio Herman, Ingeborg en Netsky.
  • Een uitstapje naar Planckendael of Pairi Daiza zit er nog even niet in, maar een virtuele trip naar Jurassic World behoort vrijdag om 20.35 bij VTM zeker tot de mogelijkheden. De film over het dinosauriërpark op een eiland in Centraal-Amerika doet mensen thuis nagelbijten wanneer een genetisch gemodificeerde dinosaurus uitbreekt en alle bezoekers en het werknemers in het gevaar brengt.

Highlights bij VTM GO:

  • De succesvolle en talked about VTM-fictiereeks Studio Tarara is volledig beschikbaar op VTM GO. Acht afleveringen bingewatchen om te ontdekken wie gestorven is in de eerste aflevering van de reeks die gaat over het VTM in de jaren 1993? Perfect mogelijk! In de hoofdrollen o.a. Koen De Graeve, Ruth Beeckmans, Peter Van den Begin, Geert Van Rampelberg, Janne Desmet en Charlotte Timmers.
Story image

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

 

 

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde