Dit zie je morgen, vrijdag 15 mei, bij VTM en op VTM GO

Dit zie je morgen, vrijdag 15 mei, bij VTM en op VTM GO

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en het gratis online videoplatform VTM GO voor morgen, vrijdag 15 mei.

Highlights bij VTM:

  • Op vrijdagavond is er om 20.00 een nieuwe aflevering van de telenovelle Sara. De directie van Présence heeft Sara's idee voor de nieuwe reclamecampagne goedgekeurd. Ze loopt op wolkjes en overweegt om opslag te vragen. Haar vreugde slaat om wanneer blijkt dat ze het volledige computernetwerk heeft platgelegd. 
  • Na de vaste avondafspraak met Sara staat om 20.40 de film Mission Impossible - Fallout op het programma. Twee jaar nadat Ethan, vertolkt door Tom Cruise, de afvallige Britse spion Solomon Lane gevangen nam, hebben de overgebleven leden van diens syndicaat zich opnieuw verenigd. Tijdens een missie in Berlijn kan de Impossible Missions Force (IMF) niet voorkomen dat hun nieuwe vijand levensgevaarlijk plutonium in handen krijgt. 
  • Na de VTM NIEUWS Update van 23.05 is er om 23.25 het Franse komische drama Intouchables. Na een ongeval tijdens het paragliden moet Philippe, een rijke aristocraat, op zoek naar iemand om hem te helpen in het huis. Hij neemt Driss in dienst, een jongere uit de voorsteden die net uit de gevangenis komt.

Highlights bij VTM GO:

  • Bij VTM GO is er om 14.00 een nieuwe aflevering van ‘t Zit in de Familie, waarin de Familie-acteurs terugblikken op de hoogtepunten uit de voorbije seizoenen. Deze keer neemt Jasmijn Van Hoof de kijkers mee langs de spannendste momenten uit bijna 30 jaar Familie.
  • Bingewatchen kan met het eerste seizoen van de Walter Presents reeks A Deadly Union. Een bruid wordt dood gevonden. Het lijkt om zelfmoord te gaan, maar niet iedereen is overtuigd. Familievriend Vincent onderzoekt de zaak en ontdekt al snel duistere geheimen.

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde