Dit zie je morgen, vrijdag 10 april, bij VTM en op VTM GO

Dit zie je morgen, vrijdag 10 april, bij VTM en op VTM GO

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en het gratis online videoplatform VTM GO voor morgen, vrijdag 10 april, op een rijtje:

Highlights bij VTM:

  • Nu zaterdag 11 april presenteert hij om 20.25 het gloednieuwe VTM-programma LEGO MASTERS, maar morgen, vrijdag 10 april, zit hij eerst nog even aan de zijde van Qmusic-dj Vincent Fierens in Blijf in uw Kot van 10.00 tot 12.00 uur. Kürt skypet met Familie-collega Peter Bulckaen, die zijn kans waagt in het Grote Familie Quarantaine Spel. Gers Pardoel geeft een quarantaineconcert en natuurlijk is ook Ingeborg weer van de partij.
  • De tv-avond op vrijdag belooft spannend te worden met de film Olympus Has Fallen om 20.35, met Gerard Butler in de hoofdrol. Na een terroristische aanslag op Het Witte Huis wordt de president gegijzeld. Voormalig geheim agent Mike Banning (Gerard Butler) doet er alles aan om hem te behoeden voor een nog groter drama.

Highlights bij Q2, CAZ en VTM GO:

  • Vrijdag is niet alleen filmavond bij VTM. Q2 zendt om 20.35 de tv-première uit van de animatiefilm The Boss Baby en bij CAZ is Roger Moore om 20.40 te zien als James Bond in de film Moonraker. Op VTM GO wordt ook aan de allerkleinsten gedacht met de film Inspector Gadget's Biggest Caper Ever, waarin de stuntelige rechercheur Inspector Gadget een gestolen ei uit een museum moet zien terug te vinden.

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde