Dit zie je morgen, maandag 4 mei, bij VTM en op VTM GO

Dit zie je morgen, maandag 4 mei, bij VTM en op VTM GO

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en het gratis online videoplatform VTM GO voor morgen, maandag 4 mei.

Highlights bij VTM:

  • Een nieuwe week betekent ook nieuwe afleveringen van de telenovelle Sara, elke weekdag om 20.00. Afgelopen vrijdag zagen de kijkers hoe Simon Van Wijck met een nipte meerderheid de nieuwe Directeur Generaal werd van Présence. Wat betekent dat voor het modebedrijf? En krijgt directiesecretaresse Sara De Roose daardoor nog meer werk?
  • Nadien maken tortelduifjes Tom Dice en Kato Callebaut van The Starlings zich om 20.35 klaar voor een avond vol muzikale cadeautjes in Liefde voor Muziek. Aan nummerkeuze geen gebrek deze keer want naast nummers van The Starlings, is er ook keuze uit het solo-repertoire van Tom of Kato.
    Meer info: https://communicatie.vtm.be/van-kato-en-tom-dice-tot-the-starlings-artiesten-duiken-voor-het-eerst-in-3-verschillende-repertoires
  • Hoe gaat de coronacrisis eraan toe door de ogen van hulpverleners en zorgverstrekkers? Dat ontdekken de kijkers om 21.45 in een nieuwe aflevering van Helden van Hier: Corona

Highlights bij de andere zenders en VTM GO:

  • Vitaya staat de hele maand mei in het teken van ‘trouwen’. Om 20.35 kan iedereen afstemmen op de zender voor de komedie The Big Wedding, waarin onder andere Robert De Niro, Diane Keaton en wijlen Robin Williams te zien zijn.
  • Actie gegarandeerd op maandagavond bij CAZ 2. De zender brengt vanaf 4 mei elke maandag om 20.40 vier afleveringen van het vijfde seizoen van Prison Break. In het seizoen blijkt Michael Scofield nog in leven. Maar wat doet hij in de gevangenis van Jemen? Dat is de hamvraag die zijn broer Lincoln Burrows probeert op te lossen. Het volledige seizoen is ook te bekijken op VTM GO.

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde