Dit zie je morgen, maandag 30 maart, bij VTM en op VTM GO

Dit zie je morgen, maandag 30 maart, bij VTM en op VTM GO

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en het gratis online videoplatform VTM GO voor morgen, maandag 30 maart, op een rijtje:

Highlights bij VTM:

  • Het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek brengt een hele resem muzikale parels. In de eerste aflevering, morgen om 20.35, heeft Karen Damen de eer om als eerste artiest centraal te staan en te genieten van de covers die de anderen brengen.
  • Nadien is er om 21.45 een nieuwe aflevering van Helden van Hier: Corona. VTM NIEUWS wil met deze unieke reeks tonen hoe de coronacrisis eraan toegaat door de ogen van hulpverleners en zorgverstrekkers. De eerste aflevering, op maandag 23 maart, werd ondertussen bekeken door 853.000 mensen, goed voor een marktaandeel van 29,3% (live+6, VVA 18-54).

Highlights bij Q2:

  • Sinds de uitbraak van het coronavirus is er een vervijfvoudiging te zien in het aantal unieke bezoekers dat Cordon heeft opgevraagd via het gratis online videoplatform VTM GO. Q2 brengt morgen om 23.30 de Amerikaanse remake van het Vlaamse Cordon: Containment. In de reeks wordt een jonge Syriër met ernstige griepsymptomen opgenomen in het Central Hospital van Atlanta, waar hij wordt onderzocht door dokter Sanders. Kort erna worden bij Sanders dezelfde symptomen vastgesteld. De overheid neemt het voorval zeer serieus en vreest voor een biologische aanval door terroristen.

Highlights bij VTM GO: 

  • Het volledige seizoen van de Walter Presents-reeks Just One Look is te bekijken op VTM GO. In het Franse drama zet één blik op een oude foto het leven van Eva Beaufils op zijn kop. Plots is haar man Bastien verdwenen. Eva heeft nog maar één doel in het leven: hem terugvinden.

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde