Dit zie je morgen, donderdag 9 april, bij VTM en op VTM GO

Dit zie je morgen, donderdag 9 april, bij VTM en op VTM GO

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en het gratis online videoplatform VTM GO voor morgen, donderdag 9 april, op een rijtje:

Highlights bij VTM:

  • Qmusic-dj Vincent Fierens krijgt in Blijf in uw Kot van 10.00 tot 12.00 het gezelschap van Jonas Van Geel.
  • ‘s Avonds om 20.35 staat de tweede battle in Mijn Keuken Mijn Restaurant op het menu. Moestuintweeling Deborah en Jasmina nemen het in een zenuwslopende battle op tegen culinaire kotgenoten Seb en Simon.
  • Nadien duikt Luk Alloo om 21.30 opnieuw de nacht in in Alloo in de Nacht. Luk trekt na middernacht onder andere naar Bistro Daxx in Pulle en Cafe 't Hoekske in Zonhoven. En hij gaat om 05.00 mee op krantenronde in Grobbendonk.

Highlights bij Q2:

  • Vanaf morgen is er elke donderdag om 22.45 een aflevering van de driedelige docureeks Meet the Drug Lords: Inside the Real Narcos. De eerste aflevering speelt zich af in Mexico. Voormalig Special Forces sergeant Jason Fox toont hoe de drugshandel daar werkt en maakt kennis met de mensen in deze gevaarlijke wereld.

Highlights bij VTM GO:

  • Wie van spanning en drama houdt, kan op VTM GO terecht voor het volledige seizoen van de Vlaamse reeks Clan. Sinds de dood van hun ouders vormden vijf zussen een hechte clan. Tot één van hen trouwt. De vier zien de duivelse echtgenoot als bron van alle ellende en beramen een plan om hem uit de weg te ruimen.

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde