Dit zie je donderdag 30 april en vrijdag 1 mei bij VTM en Vitaya

Dit zie je donderdag 30 april en vrijdag 1 mei bij VTM en Vitaya

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en Vitaya voor donderdag 30 april en vrijdag 1 mei.

DONDERDAG 30 APRIL

Highlights bij VTM:

 • Om 20.00 is er de zesde aflevering van de telenovelle Sara. Sara (Veerle Baetens) heeft het moeilijk met de uitval van Simon (Gert Winckelmans) en ze overweegt om de eer aan zichzelf te houden. De aandacht van Koen (Olivier De Smet) komt op het juiste moment, hoewel hij haar type niet is...
 • In de tweede aflevering van Ge Hadt Erbij Moeten Zijn om 20.35 krijgt Evi Hanssen een bezoekje van Sven De Ridder. Ze vertelt hem over de pijnlijkste publieke ervaring uit haar leven. En ook Jens Dendoncker vuurt zijn verhaal af op Vlaanderen.
  Meer info via: https://communicatie.vtm.be/parade-van-bekende-vlamingen-in-tweede-aflevering-van-ge-hadt-erbij-moeten-zijn
 • Meteen daarna, om 21.05, is er Luc & Bart - Een Paar Apart. De twee media-iconen stapten precies 5 jaar geleden in het huwelijksbootje, maar een huwelijksreis kwam er nooit van. Tot nu. In het tweede deel vertrekken de tortelduifjes op een idyllische trip naar Indonesië, waar ze zullen baden in luxe… én in romantische rozenblaadjes.
  Meer info via: https://communicatie.vtm.be/luc--bart-baden-in-luxe-en-rozenblaadjes-tijdens-hun-uitgestelde-huwelijksreis-in-indonesie
 • Na de VTM NIEUWS Update om 22.00 is er om 22.15 de filmklassieker A Few Good Men met Tom Cruise, Jack Nicholson en Demi Moore in de hoofdrollen.

VRIJDAG 1 MEI

Highlights bij VTM:

 • Om 20.00 is er opnieuw een aflevering van de telenovelle Sara. Simon (Gert Winckelmans) en Alexander (Kürt Rogiers) moeten hun businessplan voorstellen tijdens de directieraad. Diegene met de beste presentatie volgt grote baas Leon Van Wijck op. Sara (Veerle Baetens) mag er niet aan denken dat Simon naast de promotie grijpt en ze probeert hem tijdig de verbeterde presentatie te geven.
 • Voor wie nood heeft aan ontspanning, is er om 20.35 de actiekomedie The Heat. Sarah (Sandra Bullock) werkt bij de FBI en staat bekend om haar superioriteit en arrogantie. En ook Shannon (Melissa McCarthy) is politieagente in Bosten en staat bekend om haar kort lontje. De twee moeten hun krachten bundelen om een drugsbaron te vangen.
 • Om 22.50 staat de Amerikaanse thriller Money Monster, met George Clooney en Julia Roberts in de hoofdrollen, op het programma.

Highlights bij Vitaya:

 • In mei is er een extra reden om af te stemmen op Vitaya want dan staat de zender volledig in het teken van de liefde en trouwen. De kijker mag zich daarbij verwachten aan toppers zoals de komedie Bridesmaids, de klassieker Runaway Bride en de zeemzoete Made of Honor. Starten doet de zender op vrijdag 1 mei met de dramafilm A Wedding To Die For.

 


Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde