Dit zie je morgen, donderdag 26 maart, bij VTM en op VTM GO

Dit zie je morgen, donderdag 26 maart, bij VTM en op VTM GO

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en het gratis online videoplatform VTM GO voor morgen, donderdag 26 maart, op een rijtje:

Highlights bij VTM:

  • Morgenavond, donderdag 26 maart, wagen om 20.35 de jongste deelnemers van dit seizoen hun kans in Mijn Keuken Mijn Restaurant. Kotgenoten Simon en Seb (23, Antwerpen) dopen hun kelder om tot restaurant Robuust, waar ze Sergio Herman en Marcelo Ballardin o.a. ‘zwervende vis’ voorschotelen, iets wat beide chefs volledig onbekend is.
  • Om 21.45 zit Luk Alloo opnieuw klaar om de nacht in te duiken in Alloo in de Nacht.

Highlights bij VTM GO: 

  • Nu heel wat leerkrachten, ouders en kinderen thuis zitten door het coronavirus, is bij VTM GO De Slimste Klas te herbekijken, de quiz met Nathan Naenen waarin telkens 2 klassen strijden om de titel ‘Slimste Klas van Vlaanderen’. De Slimste Klas zit vol leerstof van de lagere school, voor leerlingen van het 3de t.e.m. het 6de leerjaar. Wiskunde, taal en wereldoriëntatie komen op een leuke manier aan bod. Elke aflevering staan twee klassen tegenover elkaar. De allerslimsten gaan door naar de finale en worden misschien wel De Slimste Klas van Vlaanderen.

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde