Dit zie je morgen, donderdag 2 april bij VTM en VTM GO

Dit zie je morgen, donderdag 2 april bij VTM en VTM GO

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en het gratis online videoplatform VTM GO voor morgen, donderdag 2 april, op een rijtje:

Highlights bij VTM:

  • In Blijf in uw kot gaat Koen Wauters morgen, donderdag 2 april om 09.00, voor een hattrick. Samen met Qmusic-dj Vincent Fierens krijgt hij virtueel bezoek van o.a. sterrenchef Sergio Herman, Joke Emmers en de familie Pfaff. Ibe trakteert hen en heel Vlaanderen op een quarantaineconcert.
  • Om 20.35 valt het doek onherroepelijk voor één duo uit de tweede groep hobbykoks in Mijn Keuken Mijn Restaurant. Sergio Herman en Marcelo Ballardin schuiven aan tafel bij hartsvriendinnen Kim en Charlotte uit Beerse en Merksem. Stoten zij hun concullega's Ayse en Lorenzo nog van de troon of is er een sprankeltje hoop voor Charlotte en Charlot die momenteel de laagste score hebben? Wie moet de wedstrijd verlaten en welke duo's stoten door naar de volgende ronde, de Battles?
  • In Alloo in de Nacht om 21.30 bezoekt Luk Alloo de werkplaats en de dispachtingdienst van De Lijn. Verder loopt hij binnen in het dorpscafé ‘Dorpscafé’ in Emblem en ontmoet hij kunstenaar Alfred Mastenbroek die tussen 01.30 en 07.00 zijn grote schilderwerken afwerkt. Luk ontmoet ook Stefan, een dierenarts die 24/7 stand-by is in een paardenkliniek, en Jan, een verpleger die ’s nachts mensen bijstaat.

Highlights bij VTM GO: 

  • Op 1 april - en bij uitbreiding ook op 2 april - mag er al eens gelachen worden. Daarom voorziet VTM GO een flinke dosis humor met reeksen zoals Altijd Prijs, Kafka en Allemaal Chris. Wie er toch liever de spanning inhoudt, kan die vinden in Containment, de Amerikaanse remake van de VTM-reeks Cordon. Containment is ook elke maandag om 23.30 te zien bij Q2.

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde