Dit zie je morgen, donderdag 14 mei, bij VTM en op VTM GO

Dit zie je morgen, donderdag 14 mei, bij VTM en op VTM GO

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en het gratis online videoplatform VTM GO voor morgen, donderdag 14 mei.

Highlights bij VTM:

  • De donderdagavond begint om 20.00 met een nieuwe aflevering van de telenovelle Sara, met een glansrol voor Matteo Simoni. Matteo speelt de rol van Pieter, een student Grafische Vormgeving in Antwerpen die meewerkt aan de nieuwe reclamecampagne van Présence.
  • Nadien heeft Sven De Ridder om 20.35 een afspraak in een klein straatje in Leuven voor een nieuw verhaal in Ge Hadt Erbij Moeten Zijn. In zijn Dagelijkse Kost-keuken vertelt Jeroen Meus over hoe een andere opname van hem voor het programma Plat Préféré ooit faliekant afliep. Ruth Beeckmans gaat op bezoek bij Nederbelg Jan Jaap van der Wal die een verhaal vertelt over een reis naar Cyprus met zijn toenmalige vriendin. Meer info: https://communicatie.vtm.be/jeroen-meus-vertelt-over-opname-van-plat-prefere-met-een-geurtje-aan
  • In Wat Een Jaar! worden Koen Wauters, Nathalie Meskens en Jonas Van Geel om 21.05 ondergedompeld in het jaar 1998. Het jaar waarin Nathalie en Jonas hun eerste stappen in de showbizz zetten. Jonas beleefde dolle avonturen op de planken van de musical Peter Pan en Nathalie gaf zichzelf - letterlijk - bloot in de film Blinker.

Highlights bij VTM GO:

  • Bij VTM GO kan iedereen het eerste seizoen van De Bunker volledig bekijken. In de reeks is een gespecialiseerd team verantwoordelijk voor de Staatsveiligheid van het land. Deze Antwerpse cel opereert vanuit de bunker, een geheim en ondergronds hoofdkwartier.
Story image

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde