Dit zie je morgen, dinsdag 5 mei, bij VTM en op VTM GO

Dit zie je morgen, dinsdag 5 mei, bij VTM en op VTM GO

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en het gratis online videoplatform VTM GO voor morgen, dinsdag 5 mei.

Highlights bij VTM:

  • De avond start goed om 20.00 met de telenovelle Sara. In de aflevering is Helena in alle staten, want ze weet zeker dat Simon zijn overwinning niet met Britt en Lieven heeft gevierd. Sara kent de volledige waarheid en zet alles op alles om de relatiecrisis van de kersverse Directeur Generaal op te lossen.
  • In Groeten Uit is het de beurt aan zanger en televisiepresentator Willy Sommers. Samen met zijn vrouw Cindy, zoon Luka en dochter Luna keren ze terug naar 1964, het jaar dat Willy Sommers 12 was. Meer info: https://communicatie.vtm.be/willy-sommers-steekt-een-sigaartje-op-in-1964

Highlights bij Vitaya:

  • Mei is bruidsmaand bij Vitaya. De zender brengt daarom om 20.35 de eenmalige special A Current Affair: The Wedding of Cam & Jules. Cam Merchant en Jules Robinson namen deel aan het zesde seizoen van Blind Getrouwd Australië. De special gaat over de hernieuwing van hun trouwbeloften en ze verwachten samen hun eerste kindje.
  • Diezelfde avond start om 21.30 het derde seizoen van Bride & Prejudice. In de Australische reeks worden koppels gevolgd die binnenkort in het huwelijksbootje stappen zonder dat hun familie de relatie goedkeurt.
  • Nadien is er om 22.30 de nieuwe Amerikaanse reeks Marrying Millions waarin zes koppels gevolgd worden die in het huwelijksbootje willen stappen, maar daarvoor eerst moeten afrekenen met hun verschillende achtergrond.

Highlights bij CAZ 2 en VTM GO:

  • Vanaf 5 mei zendt CAZ 2 twee dinsdagen op rij de Walter Presents-reeks The Lens (Clona) uit. In de Tsjechische thrillerreeks komt de jonge cameraman Roman Kadlec, na de moord op zijn vader, in het elite criminaliteitsteam terecht. Al snel is het duidelijk dat Roman zich moeilijk aan de regels kan houden. De volledige reeks is ook te zien op VTM GO.

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde