Dit zie je dit weekend, zaterdag 28 en zondag 29 maart, bij VTM en op VTM GO

Dit zie je dit weekend, zaterdag 28 en zondag 29 maart, bij VTM en op VTM GO

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en het gratis online videoplatform VTM GO voor dit weekend, zaterdag 28 en zondag 29 maart, op een rijtje:

ZATERDAG 28 MAART 

Highlights bij VTM:

  • Om 20.25 is er bij VTM de oscarwinnende avonturenfilm The Jungle Book, gebaseerd op de Disney-tekenfilm. Mowgli is een mensenkind dat door een familie van wolven is opgevoed. Wanneer tijger Shere Khan terugkeert in de jungle, ontdekt Mowgli dat hij niet langer welkom is en wordt hij gedwongen om zijn vertrouwde plek te verlaten.
  • Na een portie Disney, is er om 22.20 de Amerikaanse actiethriller Con Air met acteur Nicolas Cage. Nadat Cameron zijn vrouw tijdens een gevecht beschermt, wordt hij voor moord veroordeeld. Na acht jaar wordt hij vrijgelaten en op een speciale vlucht naar huis geplaatst...

Highlights bij Vitaya: 

  • Wie zin heeft in romantiek, zit goed bij Vitaya. Om 20.25 is er de film Never Been Kissed met Drew Barrymore. Josie is een vijfentwintigjarige journaliste. Haar baas wil dat ze een undercoververhaal schrijft over de hedendaagse schoolgaande jeugd. Wanneer Josie verliefd wordt op de leraar die ze voor haar artikel stiekem filmt, komt ze voor een groot dilemma te staan.

Highlights bij VTM GO: 

  • Actie, raadsels, spanning en romantiek. De Walter Presents-reeks Lifeline omvat het allemaal. Na een harttransplantatie krijgt neurochirurg Alex plots vreemde visioenen. Hij raakt er al snel van overtuigd dat die iets te maken hebben met zijn orgaandonor Rodrigo.

ZONDAG 29 MAART 

Highlights bij VTM:

  • Om het weekend af te sluiten, is er om 19.55 Blind Getrouwd. De koppels wonen nu al een week samen. De huishoudens draaien op volle toeren, al blijft het voor sommigen een moeilijke evenwichtsoefening... Meer info: https://communicatie.vtm.be/sonny-komt-na-twee-dagen-terug-thuis-en-christophe--nick-hebben-eerste-issue
  • Aansluitend zendt VTM die avond om 21.00 de derde en vierde aflevering uit van de dramareeks Amigo’s uit. Vijf ex-gedetineerden die, eenmaal ze hun straf hebben uitgezeten, beginnen samen restaurant ‘Amigo’ in een oud bordeel.

Highlights bij Q2:

  • Om 20.00 is er het tweede deel van de Maze Runner-saga: The Scorch Trials. Nadat ze het Labyrint hebben overwonnen, wacht Thomas en de andere Gladers een nieuwe uitdaging: ze moeten op zoek gaan naar aanwijzingen over de mysterieuze en machtige organisatie WCKD.

Highlights bij VTM GO: 

  • Voor wie na de uitzending van Blind Getrouwd bij VTM nog meer te weten wil komen over de koppels is er om 21.05 de online talkshow Blind Getrouwd Naspel bij VTM GO. Vanwege de coronacrisis verhuizen Bab Buelens en Sean Dhondt naar de studio van het nieuwe VTM-programma Blijf In Uw Kot! Van daaruit Skypen ze met deelnemers Nick en Winnie en expert Filip Geelen.

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde