Dit zie je dinsdag 21 april, woensdag 22 april en donderdag 23 april bij VTM en op VTM GO

Dit zie je dinsdag 21 april, woensdag 22 april en donderdag 23 april bij VTM en op VTM GO

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en het gratis online videoplatform VTM GO voor de komende dagen: dinsdag 21 april, woensdag 22 april en donderdag 23 april.

DINSDAG 21 APRIL

Highlights bij VTM:

 • Sergio Quisquater mag morgen om 20.35 samen met zijn vrouw en twee kinderen Steffi en Gill de spits afbijten in een nieuwe aflevering van Groeten Uit. An Lemmens stuurt hen terug naar 1977, het jaar waarin rasentertainer Sergio 12 kaarsjes uitblies. Meer info: https://communicatie.vtm.be/het-is-kermis-wanneer-sergio-samen-met-zijn-gezin-terugkeert-naar-1977
 • In de laatste Onderzoeksrechters, om 21.35, zit de kijker onder andere op de eerste rij tijdens de getuigenis van onderzoeksrechter Mathys in een assisenzaak. Naast heel wat verhoren van verdachten geeft onderzoeksrechter Van Cauwenberghe ook een gastcollege aan studenten criminologie en ontvangt de Brusselse school ‘Tada’ onderzoeksrechter Van Linthout rond het thema ‘de rechtbank’. Het volledige seizoen is te herbekijken op VTM GO.

Highlights bij CAZ 2:

 • Op dinsdag 21 en 28 april brengt CAZ 2 om 20.40 vier afleveringen van de Walter Presents-reeks Killer By The Lake (Le tueur du lac), die zich drie jaar na de gebeurtenissen in Vanished By The Lake afspeelt. In Killer By The Lake gaan agenten Lise en Clovis op zoek naar een seriemoordenaar in Annecy, nadat daar twee lijken ontdekt werden. De volledige Franse misdaadreeks is ook te zien op VTM GO.

Highlights bij VTM GO:

 • Wie een kijkje wil nemen in de wereld van de miljonairsfamilie Rodenburg, zit goed op VTM GO. Daar zijn de volledige twee seizoenen van de VTM-reeks De Rodenburgs te zien. Het verhaal begint op het ogenblik dat Karel Rodenburg (gespeeld door Mike Verdrengh) vijfenzestig wordt en de leiding van zijn imperium niet overdraagt aan zijn oudste zoon, maar aan een meer capabele buitenstaander.

WOENSDAG 22 APRIL

Highlights bij VTM:

 • Staf Coppens zorgt in Dat Belooft Voor Later, nu woensdag om 20.35, dat de kinderen Margaux, Maxime en Julia de job van hun leven krijgen: dierenarts-assistent. Staf test ook of de 6-jarigen zenuwpezen zijn door hen te laten stilzitten. En bij VTM krijgen de drie dan weer te maken met een sanitair probleem.
 • Na Spitsbroers om 21.35 is er de Telefacts-reportage Conspiracy files: vaccine wars. Terwijl de strijd tegen het coronavirus nog volop gaande is, begint er een andere. Die over de verplichte vaccinaties. Wereldwijd vrezen honderdduizenden mensen dat vaccins net ziek maken. Komen ze terecht op voor hun vrijheid? Of bedreigen ze zo de gezondheid van ons allemaal?

Highlights bij Q2 en Vitaya:

 • Tien jaar geleden vond de grootste olieramp in de Amerikaanse geschiedenis plaats. In de Golf van Mexico was er een ontploffing op het booreiland Deepwater Horizon, waarbij elf mensen het leven lieten en miljoenen liters olie in de zee terechtkwamen. Q2 brengt ter herinnering van de olieramp om 20.35 de film Deepwater Horizon, met Mark Wahlberg in de hoofdrol.
 • Bij Vitaya is er om 20.35 het romantisch drama Eat Pray Love, waarin Oscarwinnaars Julia Roberts en Javier Bardem de hoofdrollen vertolken. In de film besluit Liz na haar scheiding de wereld rond te reizen op zoek naar lekker eten, spiritualiteit en de ware liefde.

Highlights bij VTM GO

 • Spanning ten top met de Walter Presents-reeks Night & Day (Nit i dia), waarvan de volledige twee seizoenen beschikbaar zijn op VTM GO. In de Spaanse thrillerreeks raakt een gerechtsdokter betrokken in de zoektocht naar een seriemoordenaar.

DONDERDAG 23 APRIL

Highlights bij VTM:

 • Nu donderdag kan er om 20.35 gelachen worden met het nieuwe seizoen van Ge Hadt Erbij Moeten Zijn, de comedyreeks waarin Ruth Beeckmans, Sven De Ridder, Ben Segers en een heel team van topacteurs een ode brengen aan de nobele kunst van het vertellen van verhalen. Adriaan Van den Hoof en Mathias Coppens sturen als eerste hun verhaal af op Vlaanderen.
 • Luc Appermont en Bart Kaëll geven nadien om 21.05 een unieke kijk in hun levens- en liefdesverhaal in de gloednieuwe tweedelige reeks Luc & Bart - Een Paar Apart. Samen met bekende vrienden en collega’s zoals Kürt Rogiers en Bart Peeters vertellen ze over de weg die ze de voorbije 40 jaar samen hebben afgelegd.

Highlights bij VTM GO

 • De volledige twee seizoenen van de VTM-reeks Danni Lowinski zijn te bekijken op VTM GO. In de reeks keert kapster Danni (gespeeld door Nathalie Meskens) terug naar school en behaalt ze haar advocatendiploma. Wanneer niemand haar wil, opent ze haar eigen kantoor in een winkelcentrum. Daar verleent ze de gewone man juridische bijstand.

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be/

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde