Dina Tersago geeft het startschot van een nieuwe amoureuze zoektocht in een nieuw seizoen van Boer zkt Vrouw

Dina Tersago geeft het startschot van een nieuwe amoureuze zoektocht in een nieuw seizoen van Boer zkt Vrouw

Oproepaflevering 1 op maandag 12 juni om 20u35 bij VTM

Op maandag 12 juni geeft Dina Tersago het startschot van een nieuwe amoureuze zoektocht in een nieuw seizoen van Boer zkt Vrouw. Vijf boeren en één boerin staan te popelen om de liefde van hun leven te ontmoeten, en Dina laat niets aan het toeval over. Ze nodigt hen allemaal uit in het kasteel van Wimmertingen, om hen klaar te stomen voor hun liefdesavontuur. 

Om de boeren beter te leren kennen, heeft Dina kinderfoto’s en -filmpjes verzameld, en getuigenissen van vrienden en familie. En om hen van hun beste kant te laten zien - je staat overdag immers niet in je beste outfit op het erf - organiseert Dina een fotoshoot in glamoureuze kledij, uitgekozen door topstyliste Farah El Bastani. Terwijl de presentatrice samen met drie van de boeren een gepaste outfit uitkiest in deze eerste oproepaflevering, neemt ze de tijd om uit te zoeken hoe zij in het leven staan, wat hun verlangens zijn en wat ze zoeken in de liefde.

Story image

Bekijk hier de preview:

Niet voor publicatie:

  • Interviewaanvragen voor Dina Tersago en de boeren via elle.de.leeuw@dpgmedia.be
  • Deze en nog meer foto’s kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be 
  • De preview kan je overnemen via deze embed-code: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/380856?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>
Elle De Leeuw Senior Press Officer

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde